Де купувати техніку в інтернеті?

Автор Juha, 12:47, 07 Березень 2012

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Цитата: IVP від 00:24, 06 Січень 2012
я через інет вже 3 айфони купляв...
А я всю побутову техніку на розетці купляю. А телефони вже два собі там купляла, і один - мій чоловік купляв.

Жирна_Бойова_Панда

розетка зажралася, зараз Цифра.юа котирується

KosivArt

Останні рази купував комп. гаджети на аукро, тим більше шо в Косові є Нова пошта
А розетка ж вроді лиш в обласних центрах має відділення?

Жирна_Бойова_Панда

зараз всі юзають нову пошту і з доставкою проблем не є

IVP

ilife.if.ua

самий крутий магаз, ціни самі нижчі. Вже дуже багато чого купляв. Сьогодні навіть буду шось у них купляти )

Жирна_Бойова_Панда

та навіть той же tip-top.if.ua i deshevshe.net.ua - наплодилося цих магазинів шо тараканів

IVP

нє, ilife один з перших, там серйозна контора.

Жирна_Бойова_Панда

ти шо в них диллером занявся?

IVP

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:34, 07 Березень 2012
ти шо в них диллером занявся?

нєа, просто давно в них беру техніку і це завжди швидко і якісно і дешево, шкода шо вони на price.ua товар не викладають, бо там би все їхнє було найдешевше

Жирна_Бойова_Панда

BigFAN

фотік і об"єктив брав на Цифрі робота магазину сподобалась: дешеві ціни, швидке обслуговування.
регістратор брав на Соколі, попав на акцію, але коли пробував заказати об"єктив то ціна виросла на другий день на 80-ть баксів

s19or

tip-top.if.ua  :plus1 ilife.if.ua дорожче, а розетка ще дорожче

в tip-top.if.ua брав декілька речей останнім часом, бізнес в них не з таким розмахом як в ilife.if.ua, на даний момент все влаштовує

IVP

тіп-топ бачу дещо дешевше, а дещо дорожче від ілайф

sanvik

Цитата: IVP від 13:30, 07 Березень 2012
нє, ilife один з перших, там серйозна контора.

купуєш в офісі в Франківську чи вони доставляють? Скільки приблизно коштує доставка наприклад фотіка?

IVP

Цитата: sanvik від 12:35, 08 Березень 2012
купуєш в офісі в Франківську чи вони доставляють? Скільки приблизно коштує доставка наприклад фотіка?

я завжди з офісу забираю, на рахунок доставки то треба в них питатись