Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

♠S.Y.♠

А чому Канон а не Нікон ???

BigFAN

Цитата: S.Y. від 17:09, 01 Лютий 2012
А чому Канон а не Нікон ???
поперше через відео - кіндер робить перші ероки на лижах і мені носити камеру і фотік напряжно. а відео навіть на Ніконі Д90 - повне лайно.
подруге я планую скоро придбати хорошу оптику Canon EF 24-105 f/4L IS USM яку я можу лишити для  Canon EOS 5D Mark II Body (якшо доросту до нього)
а потретє всі мої кенти кажуть шо Нікон - атстой (але це споконвічна війна між кеноністами і ніконістами) :crazy:

vyluzja Franka

Цитата: BigFAN від 17:29, 01 Лютий 2012
а потретє всі мої кенти кажуть шо Нікон - атстой (але це споконвічна війна між кеноністами і ніконістами) :crazy:
... я думаю, що споконвічна "війна" між цими брендами тебе й цепанула :)))))

borowed

Цитата: BigFAN від 17:29, 01 Лютий 2012
відео навіть на Ніконі Д90 - повне лайно.
На Д90??
Ну звичайно ж лайно,От лише слово "навіть" тут ні до чого.Адже д90 був першою дзеркалкою,яка почала знімати відео.Зрозуміло, в ньому режим відео був сирим і неготовим.Але після нього давно вже випускають нікони з пристойним режимом відео.А на рах оптики - то так.В канона вибір об"єктивів набагато більший.От тільки питання в тому,чи треба комусь той вибір=)

KosivArt

Canon 5D2 наразі найкращий повноматричний апарат у своїй ціновій категорії  :good:

А всі нові кропи (фотоапарати з матрицями меншими 36×24 мм) шо в Кенона шо Нікона практично однакові.

Цитата: borowed від 12:57, 06 Лютий 2012
А на рах оптики - то так.В канона вибір об"єктивів набагато більший.От тільки питання в тому,чи треба комусь той вибір=)

Тут не згідний :) В Нікона більший вибір оптики, тому шо навіть на нові тушки можна покласти наразі недорогу але професійну 20-ти річну оптику.  А Кенон відкинув цілий пласт своєї старої лінійки увівши в систему новий байонет.

Тарас Пасимок

ну я експерт більше в мильницях, то фанат звісно кенона - дешевше, більший вибір і якісніше! (ІМХО)

в мене зараз Canon PowerShot SX210 IS то файно - раніше був 610 шот то відслужив 4 роки ок ок ок

♠S.Y.♠

Я за Нікон бо кнопка вкл. разом із кнопкою спуску .

KosivArt

Жирна_Бойова_Панда

вимагаю додати до варіантів "кодак" :to_pick_ones_nose:

wildperson

За ФЕД це я був, некоректне голосування, хоча... по сабжу, чергова войнушка між кеноністами і ніконістами, бийтеся далi :crazy:,
Casio Exilim Zoom EX-Z70
рулит   :offtopic :crazy:

KosivArt

Та в мене теж є ФЕД дідовий, навіть робочий.

Але тут іде серйозний холівор, фанатам інших фотофірм пропоную створити свою тему ;)

wildperson

Та вже ж була, це я приколююся над фанатами :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 15:52, 06 Лютий 2012
Але тут іде серйозний холівор, фанатам інших фотофірм пропоную створити свою тему ;)

пропоную помиритися і всім дружньо перейти на Polaroid :crazy:

KosivArt

або знимкувати на телефон!

Тарас Пасимок

До речі Кодак збанкрутував, а Фуджіцу-Мінолта купують збанкрутілий Оліплус

туди ім і дорога  :crazy: ніколи не розумів, як люди можуть свідомо олімпуси купляти - я б задурно не хотів  :crazy:

А Фед - це взагалі точна копія німецького фотоапарата, вкраденого спеціально в туриста, який приїхав в СССР!

а ще багато хвалять лінзи і фоти особливо русіш Зеніт, а суть та, що це трофейні технології від німецьких фашистів (лол)  :crazy: