Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

♠S.Y.♠

Трохи не в тему, BMW також випускає лижі та санки .

KosivArt

Ну так Нікон теж випускає біноклі :)

ploskonos

Ага,колись хотів їх привезти,з фірмових знайшов тільки Олімпус і Пентакс..

BigFAN

Вчора мій колєга, "щаслвий" володар Д90-го, продавши цей шедевр технологічної думки і сказав шо навіть якшо нікон в якусь модель упхає 100 000 000 пікселів всерівно всерівно його не купить. виручені гроші він передав мені для придбання оптики Canon EF 24-105 f/4L IS USM поки не вийде Марк3. такшо я радий шо у вашій партії прибуло, бо продавши майще нульцевий Д90-й і доклавши всього дві сотки мертвих президентів можна взамін придбати хороше скло до Кенона.

Тарас Пасимок

KosivArt

Всі війни в цій темі ведуться по однаковій схемі :)

Оголошення:

— Тойота випустила мікроавтобус на 8 пасажирів.

Коментарі:

— «Я ж кажу, шо гонитва за кількістю місць — зайве»
— «Х.рня якась. Нам би от швидкості по трасі побільше. Але 120 км в годину достатньо в більшості випадків»
— «Я їжджу на свому седані 4 пасажири, мені більше не потрібно!»
— «4-5 пасажирів ... вистачає для будь-яких застосувань, на будь-які відстані»
— «У мене Тойота Королла. Ніколи не заміню його на мікроавтобус, мені це не потрібно!»
— «Краще б вони зробили нову Камрі, щоб у салоні було менше шуму»
— «Я їздив на Чорне море, 1500 км, обійшовся прекрасно без автобуса! Нахр.на вони його випустили?»
— «Сцуко, він напевно жере бочку соляри .... І для нього потрібен новий гараж, якийсь монстр, а не машина ...»

vyluzja Franka

На рахунок війн такого типу згідний з Стасом :)
Ось попередні дані по Кенону. Вони збираються розширити лінійку повноформатних камер.
http://journal.foto.ua/texnika/newses/na-smenu-eos-5d-mark-ii-vyjdut-dve-kamery.html

KosivArt

Ого, 45 Мп! Доженемо і переженемо середній формат :)

Цікаво коли почнуть випускати 3D фотокамери? :coffee

ploskonos

Камера не може бути 3Д.
3Д формат  знімають звичайними кам6ерами з різних ракурсів одночасно.

KosivArt

або з одного ракурсу кількома лінзами :)

ploskonos

йо,але читав десь,що має бути 5 точок.Чим більша відстань між ними,тим кращий ефект.

BigFAN

:yahoo:приїхав об"єктив

♠S.Y.♠

Ну що ... Творчих злетів !!!

Тарас Пасимок

Почалися продажі революційної фотокамери Lytro

Головною особливістю Lytro є принцип постфокусування. Користувач визначає, які об'єкти на фото будуть чіткими, а які - ні, уже після того, як зроблено знімок.

http://ua.korrespondent.net/tech/technews/1324656-pochalisya-prodazhi-revolyucijnoyi-fotokameri-lytro

Жирна_Бойова_Панда