Canon чи Nikon?

Автор ♠S.Y.♠, 17:09, 01 Лютий 2012

Попередня тема - Наступна тема

Canon чи Nikon?

Canon
5 (45.5%)
Nikon
4 (36.4%)
Фед!
2 (18.2%)

Всього голосів: 11

KosivArt

Цитата: wildperson від 14:07, 26 Березень 2012
Та ясно, тут ще момент- що знiмати. Якщо зафiксувати щось- то й мильниці стане. Там важливо не пікселі, а інші речі- компактність для прикладу.

Все вірно. І навіть краще коли пікселів поменше, ну не більше 10 мп.

В мене є стара мильниця Canon, але там шось сталось з фокусуванням і чіткі знимки чи відео получаються в третині випадків. Треба нову, компактну і шоб з нею могли справитись жінка чи батьки.

Звичайно, шо ідеальним варіантом була б відео-зеркалка Nikon, але до неї треба зразу купувати моторний об'єктив і в купі буде громіздка система за ціною жигулі :)

wildperson

Цитата: Стас від 14:18, 26 Березень 2012
Все вірно. І навіть краще коли пікселів поменше, ну не більше 10 мп.

В мене є стара мильниця Canon, але там шось сталось з фокусуванням і чіткі знимки чи відео получаються в третині випадків. Треба нову, компактну і шоб з нею могли справитись жінка чи батьки.

Звичайно, шо ідеальним варіантом була б відео-зеркалка Nikon, але до неї треба зразу купувати моторний об'єктив і в купі буде громіздка система за ціною жигулі :)
Ну... агітую тоді за Касіо, маю вже другий (перший вкрали), довольний як слон, вже котрий рік (стільки не живуть :)) Плюси- якість виконання (хороше шкло, габарити, металевий корпус, просте меню, т.д.) Мінуси- важкенький (через той же металевий корпус), трошки гальмує (довго думаэ) спуск (мильниця все ж, хоча французький Рекам, в мене не гальмував). Коротше якщо мильницю- то Касіо, це я з власного досвіду, лінк десь вище давав.

vyluzja Franka

Во... і не треба спорити, що щось не задовільняє, крім ціни.

♠S.Y.♠

Ця штука ще би їсти пити давала ...........

Жирна_Бойова_Панда

ойфона там нашо? )

vyluzja Franka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 17:17, 26 Березень 2012
ойфона там нашо? )
"а поговоріть???!"
...так це ж все до айфона і причеплено!!!! так би мовити айфон апгрейд!

BigFAN

Цитата: Стас від 10:39, 26 Березень 2012
D5100А до чого тут D90 якшо питають про D5100?
ну до того шо чувак мав 90 і також довго фоткав 7000-м і певне враження про нікон має.

KosivArt

ну я теж фоткав д90 — суперовий апарат, особливо після мого д70с :) Але питання про конкретну модель, а не про загальне враження

BigFAN

Цитата: Стас від 19:23, 26 Березень 2012
ну я теж фоткав д90 — суперовий апарат, особливо після мого д70с :) Але питання про конкретну модель, а не про загальне враження
конкретно по 5100- му не маючи його в руках тєшко шось сказати крі того, шо інженери нікона, як вони це часто роблять натупили з аергономікою, треба довго думати шоб налаштування ISO сховати в мену та і виведені клавіші якось розташовані так собі - це мій предвзятий погляд :crazy:

KosivArt

Це скорше підтвердження того шо режим «авто-ісо» в Нікона працює ідеально і для камери такого розміру і з таким великим екраном лишні апаратні кнопки просто не потрібні :)

5100 — суто жіноча камера, а якшо треба супер відео та ергономіка — є Nikon D7000, наразі найкращий «бюджетний» кроп.

BigFAN

Цитата: Стас від 20:12, 26 Березень 2012
Це скорше підтвердження того шо режим «авто-ісо» в Нікона працює ідеально і для камери такого розміру і з таким великим екраном лишні апаратні кнопки просто не потрібні :)

5100 — суто жіноча камера, а якшо треба супер відео та ергономіка — є Nikon D7000, наразі найкращий «бюджетний» кроп.
з ісо понятно  :crazy:
а ти фотографував 7000-м?

KosivArt

наразі ні, це кажуть люди які мають д90 і д300с

BigFAN

Цитата: Стас від 20:33, 26 Березень 2012
наразі ні, це кажуть люди які мають д90 і д300с
буде нагода, дзвякну і потримаєш це "бюджетне"(сума дорівнює бюджету Ліберії :crazy:) чудо.

KosivArt

KosivArt

Цитата: wildperson від 16:47, 26 Березень 2012
Ну... агітую тоді за Касіо, маю вже другий (перший вкрали), довольний як слон, вже котрий рік (стільки не живуть :))

Casio яка модель?