Назад в СССР

Автор anv, 12:43, 18 Січень 2012

Попередня тема - Наступна тема

anv

"Назад в СССР"- гарний фільм чи небажана реальність. Коли включаю новини то таке відчуття, що дивлюсь шаховий матч між путіном і нашими шапкокрадами. І відейшо наші шапкокради в патовій ситуації. Зажерті москалики хочуть від нас трубу, сховища + доступ до облгазів... Дивує лиш тупизна і зажертість нашого "старшого брата", але питання чи наші керовніки розумніші і чи їх щось навчив білоруський досвід. Думаю, що москалики трошки прямолінійно розігрують Україну. Треба було спочатку Білорусам дати добру ціну на газ. Тоді б наші газовички сказали, що і нам так треба збувати тубу, але як би там не було діло труба... і шось мені здається, що з такою владою 1.5Метрові москалики скоро будуть нами керувати, якщо вже зараз не керують

Лангольєр

Самі привели "наших" до влади. І завжди ними керували.

Juha

Не зовсім згідна з Лангольєром. Думаю, що наші просто думали, що якщо будуть добрими з сусідами, то їм дадуть трохи розширити свої володіння, а тут так не виходить... Тому вони й поки що тормозять з віддаванням труби. Але, думаю, що останнє однозначно відбудеться, але вже після вересневих виборів точно, а може навіть і президента.  :nenayu

anv

Діло навіть не в трубі. Крим,труба, а потім, як ми до москаля підлизуватися будемо. Ми вже років зо 5 економічно воюєм з росією і тут переможець тільки один(принаймі при теперішній владі)...

Лангольєр

Починаючи від здобуття незалежності наші державні мужі систематично здають національні інтереси. Здали Крим (флот), ядерну зброю, мову, культуру,європейський вектор зовнішньої політики. Економіка ще частково контролюється "нашими" олігархами-космополітами,які намагаються не допустити прориву російських олігархів. Але в політичному Україною керує кремль.

Тарас Пасимок

Цитата: Лангольєр від 20:46, 18 Січень 2012
Починаючи від здобуття незалежності наші державні мужі систематично здають національні інтереси. Здали Крим (флот), ядерну зброю, мову, культуру,європейський вектор зовнішньої політики. Економіка ще частково контролюється "нашими" олігархами-космополітами,які намагаються не допустити прориву російських олігархів. Але в політичному Україною керує кремль.

так і є, дивно що не всі це ще зрозуміли! корупція рішає, бо якби керівники відстоювали національні інтереси, ми б жили не гірше ніж Польща!

anv

Цитата: as_tar від 22:47, 18 Січень 2012
так і є, дивно що не всі це ще зрозуміли! корупція рішає, бо якби керівники відстоювали національні інтереси, ми б жили не гірше ніж Польща!
Та таке відчуття, що всі це розуміють, але українській натурі мало стати раз, два або й десять раз на граблі. Всі все розуміють, обговорюють, а після 150-350 грамів ще й бються, але суті діла воно не міняє... Нас продають, а ми сперечаємось, упираємось, але так кволо, що то так виглядає, що або ми за продаж або нам побарабану  wall

anv

Маємо нового вождя. На запитання про особисті перспективи президент відповів журналістам, що в нього є бажання, впевненість і можливість на наступний термін правління, але ще треба попрацювати на парламентських виборах, а можливо після змін до конституції й 3 термін...
А на запитання про Межигіря ВФЯ відповів, щось про заздрість і про те, що журналіст ще молодий і може спробувати пожити так як наш гарант. Займатися спортом та багатоборствами...

anv

В Косові біля лікарні на паркані(в місцях де розмішують рекламу) побачив розклеєні прапори СССР. Уроди. Руки б таким комунякам повкручувати в попу! Завтра скину фото того позору(наклейки я поздирав). Хтось ще бачив таке хамство по Косові?