Just Cafe PUB, центр Косова

Автор Reality, 21:55, 26 Грудень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

є, ну принаймні коли я там був - люди курили

wildperson

Цитата: IVP від 23:01, 26 Грудень 2011
Давайте Петрові скинемся на електронну сігарєту :hunter
Фист iдея :good: Оскiльки, якщо вiрити Cтасу, там нормальний паб- то iдея для "Домiно". А то мене там били ногами за курiння в туалетi, якби давали в прокат електронну сигарету...

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 23:04, 26 Грудень 2011
є, ну принаймні коли я там був - люди курили

там де дивани червоні, то курять точно, а в новому великому не знаю ще, але дуже хочеться, щоб не курили!

до речі, новий гарний зал для некурців зробили в "роялі", а музика - там блекмор грає!!!!!  :crazy:  :crazy: :crazy:

лише заради цього туди варто піти!  :plus1

бо доміно я якраз ціную сильно за 2 речі - це відсутність диму і відсутність сильно п'яних!  :)

Galen

Нічого собі, це тепер таке в Косові є???
Виглядає так нічо :good:

wildperson

Цитата: gALINA_S. від 10:12, 27 Грудень 2011
Нічого собі, це тепер таке в Косові є???
Виглядає так нічо :good:
Двi сторiнки вже..., може все ж розкаже хтось де це??

borowed

В провулку біля податкової.Там де колись був нічний клуб "Макс", чи щось таке.

Juha

Про цей Паб мені дуже брат хвалив. Каже, що там дуже затишно і гарно! Wi Fi, мене не цікавить, тому що коли я в Косові, то я спілкуюся з друзями, а не сиджу в неті (що роблю цілими днями вдома і на роботі).

Але ще там не була!!! Скажу, що з радістю відвідала б.
Підскажіть, будь ласка, як там з випивкою і кухнею?

А якби я йшла на здибанку, то я б не радила "Доміно", бо там тільки пИво. Це дуууже правильно для піцерії, там гарно, смачно, затишно, але явно не для здибанки. Якийсь коньячок би пішов, чи ні  :?:  :drinks:

Цитата: borowed від 11:57, 27 Грудень 2011
В провулку біля податкової.Там де колись був нічний клуб "Макс", чи щось таке.
МАКС? Мені здається Underground, або у Конга. А дорослі говорили підвал) Особливо вчителі в школі  :)

Тарас Пасимок

ну макс там теж був в свій час - трохи нещасливе там місце  :)

borowed

Еге, я змовчав,але місце і справді нефартове.І як мені казали,контингент тепер там теж не дуже високих моральних якостей.

vyluzja Franka

Петрові - за совка де БАР був? Згадав? :)
Місце ніби не погане Стабільна температура ,не холодно  і не жарко (підвал), потужна система вентиляції, коли все працює навіть якщо хтось і курить десь то не фист чути. На рах, контингенту, місця і закапелків там багато, так що можна розміститися "десь там...".

Тарас Пасимок

не знаю як кому, але як на мене там накурено дуже сильно і вентиляція ваще не спасає!

ploskonos

Цитата: Juha від 12:19, 27 Грудень 2011

А якби я йшла на здибанку, то я б не радила "Доміно", бо там тільки пИво. Це дуууже правильно для піцерії, там гарно, смачно, затишно, але явно не для здибанки. Якийсь коньячок би пішов, чи ні  :?:  :drinks:
МАКС? Мені здається Underground, або у Конга. А дорослі говорили підвал) Особливо вчителі в школі  :)

Ну так адміністрація "Доміно" може й не побачити,що там наливають :music
Головне,аби не до поросячого визгу :drinks:

Juha

Цитата: ploskonos від 20:54, 27 Грудень 2011
Ну так адміністрація "Доміно" може й не побачити,що там наливають :music
Головне,аби не до поросячого визгу :drinks:
ploskonos, то це вже геть інша розмова  ;)