Як вирахувати приватний номер?

Автор Galen, 11:28, 06 Грудень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Щоб не створювати нову тему, то пишу тут.
Хто знає як вичислити приватний номер. Вже довго дістає серед ночі, а зробити нічого не можу. Може можна якось заблокувати? Дзвонила до оператора - глухо, кажуть що в цьому безпорадні.
А взаглі то, дуже б хотіла дізнатися хто (відкрити номер), і сказати пару теплих слів  :icon_fight1:

♠S.Y.♠

Gorolya

Цитата: gALINA_S. від 11:28, 06 Грудень 2011
Щоб не створювати нову тему, то пишу тут.
Хто знає як вичислити приватний номер. Вже довго дістає серед ночі, а зробити нічого не можу. Може можна якось заблокувати? Дзвонила до оператора - глухо, кажуть що в цьому безпорадні.
А взаглі то, дуже б хотіла дізнатися хто (відкрити номер), і сказати пару теплих слів  :icon_fight1:

тобі тре з Боженою поговорити. Є якийсь сайт, де реєструєш свій номер і в кінці місяця можеш переглянути хто тобі дзвонив - причому приватні номери відкриваються. знаю шо то точно для Діджуса, за інші  мені невідомо. 

Galen

Цитата: S.Y. від 11:40, 06 Грудень 2011
Якщо набирає із Скайпу ???
Ні, не зі скайпу. Самий простий прихований номер, який дзвонить серед ночі і мовчить. Оператор Київстар.
Цитата: Gorolya від 11:49, 06 Грудень 2011
тобі тре з Боженою поговорити. Є якийсь сайт, де реєструєш свій номер і в кінці місяця можеш переглянути хто тобі дзвонив - причому приватні номери відкриваються. знаю шо то точно для Діджуса, за інші  мені невідомо. 

Це вже хоть щось. Дякую, Олюся.

wildperson

Це вирiшуеться забороною на "закритий номер" (в категорiю "закритий" можно внести й скайп i нет). Але не знаю який в тебе телефон, в мене на смартi (WM 6) це вбиваеться на раз. То "заборона", а от вияснити хто там за "закритим" номером- малореально, лиш через суд. Тобто там були погрози й т.д., ти то записала, далi в мiлiцiю, завели справу, пiшли до оператора...., але всiм лiниво :(

BigFAN

якшо в тебе номер Київстар, вичисляється без проблем

TEODORUK

Якщо у вас київстар або джус,то треба зареєструватись у системі (my djuice,my kyivstar) і тоді за 5 грн можна відразу той номер відкрити

odnosel4anka

Galen

Гарно всім дякую, :thank_you2: буду пробувати. Потім напишу що з того вийшло.

Galen

Урааа, получилося, навіть не думала. Вже знаю, хто мені спати ночами не давав.
Ще раз дякую))) :thank_you2:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: gALINA_S. від 18:57, 07 Грудень 2011
Вже знаю, хто мені спати ночами не давав.

мінус один? :crazy:

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:00, 07 Грудень 2011
мінус один? :crazy:
А ти б не прожив, якби свої три копійки не всунув))))

BigFAN

Galen

BigFAN