Косівська гуртова колядка 2012

Автор Juha, 11:28, 23 Листопад 2011

Попередня тема - Наступна тема

Gorolya

Juha

Я вважаю, що не треба ніяких грошей. Тут не знаєш чи збереш людей, щоб взагалі прийшли.
А гроші - це їх взагалі відкине. І враження буде геть іншим.
Просто метою заходу зразу стануть гроші. В нас буде мета - підтримати колядку, щоб вона не "вимирала", як у нас є одна така тема. І привітати місто і туристів із святами.

Тарас Пасимок

Galen

Цитата: Juha від 20:40, 24 Листопад 2011
Я вважаю, що не треба ніяких грошей. Тут не знаєш чи збереш людей, щоб взагалі прийшли.
А гроші - це їх взагалі відкине. І враження буде геть іншим.
Просто метою заходу зразу стануть гроші. В нас буде мета - підтримати колядку, щоб вона не "вимирала", як у нас є одна така тема. І привітати місто і туристів із святами.
100%, і думаю оголошення в газеті теж не зашкодить.

Juha

Gorolya

хоча це не дуже дієвий метод, але можна пару оголошень роздрукувати.  :)

KosivArt

Розмістив на Косіварті і також розішлю новину всім підписувачам:
http://www.kosivart.com/
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.event/id/124/

Juha

Цитата: Gorolya від 13:00, 25 Листопад 2011
хоча це не дуже дієвий метод, але можна пару оголошень роздрукувати.  :)
Оль, це хороша ідея, але справа в тому, що я буду в Косові аж 06 січня.

Цитата: Стас від 13:20, 25 Листопад 2011
Розмістив на Косіварті і також розішлю новину всім підписувачам:
http://www.kosivart.com/
http://www.kosivart.com/index.cfm/fuseaction/events.event/id/124/
Стас, дууууже дякую!  :thank_you2:

Gorolya

Цитата: Juha від 13:50, 25 Листопад 2011
Оль, це хороша ідея, але справа в тому, що я буду в Косові аж 06 січня.
але я  в Косові)  і з радістю це зроблю) може хтось ще зголоситься допомогти)

доречі на 7 число  можна ще тексти колядок роздрукувати)
раптом комусь згодиться)

Juha

Gorolya, була б дуууже вдячна.  :thank_you2: Але це потрібно буде робити ближче до Різдва. Можна перед Новим роком самим.
А якщо ще хтось хоче допомогти, то долучайтеся.  :drinks:
Головна допомога - це поширення інформації  :)
Тексти обов'язково роздрукую.

Gorolya

Цитата: Juha від 14:41, 25 Листопад 2011
Gorolya, була б дуууже вдячна.  :thank_you2: Але це потрібно буде робити ближче до Різдва. Можна перед Новим роком самим.
А якщо ще хтось хоче допомогти, то долучайтеся.  :drinks:
Головна допомога - це поширення інформації  :)
Тексти обов'язково роздрукую.

та це ясно)
перед НР буде в тему)
(скажеш які саме тексти - я теж роздрукую трохи)

Vlad

Потужна ідея!  :good: Буду намагатись потрабити на Різдво до Косова і на площу

alla

Очень интересная идея! Было бы просто замечательно, если бы это осуществилось. Мы приезжаем на Рождество в Косів и обязательно придем на площадь послушать колядки. Надеюсь, что все у Вас получится. Готова помочь в распостранении информации, скажите только как.

wildperson

Цитата: alla від 15:20, 02 Грудень 2011
Очень интересная идея! Было бы просто замечательно, если бы это осуществилось. Мы приезжаем на Рождество в Косів и обязательно придем на площадь послушать колядки. Надеюсь, что все у Вас получится. Готова помочь в распостранении информации, скажите только как.
Для начала скачать текст колядки, ну а распространить... да пусть хоть этот ...б..... й вконтанте

Juha

Цитата: alla від 15:20, 02 Грудень 2011
Дякую, Алла  :!: Дуже приємно, що це вже зацікавило туристів. Є додатковий стимул.
Алла, головна ваша допомога, це ваша участь в самому колядуванні. Ми напишемо текст, а ви його вивчите, якщо ще не знаєте, а також якщо ви крім вашої компанії на площу приведете ще й інших туристів, з тієї садиби/бази/місця Вашого відпочинку навіть разом з власниками  :) Тому що, в нашій справі чим більше учасників, тим кращі враження будуть.