Косівчани в телевізорі

Автор IVP, 20:02, 30 Серпень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Vlad

Бляха, наших людей в телевізор не можна пускати. Шо не "зірка", то сором якийсь. Я так зрозумів, шо якшо потрібен "фрік" на телебаченні, то гуцул завжди знайдеться

Тарас Пасимок

Цитата: Vlad від 15:13, 05 Грудень 2011
Бляха, наших людей в телевізор не можна пускати. Шо не "зірка", то сором якийсь. Я так зрозумів, шо якшо потрібен "фрік" на телебаченні, то гуцул завжди знайдеться

згоден і як на мене пора вже в цій темі змінити назву на більш відповідаючу змісту передач і людей в них  :)

Жирна_Бойова_Панда

Бляха, наших людей в телевізор не можна пускати.

плюсстопітцот :bu

Burkut

справа не в "наших людях".
Цитата: класикРозумієте, Мурзік Васильович, людина завжди цікавилася трьома речами. По-перше -своїм калом, по-друге - питками та казнями, і уродами. Дайте їй все це, і вона буде відчувать, шо живе не напрасно. Ми - вчені, питки та казні - то не наше діло, але кал, але уроди... Давно пройшли, шановні, ті часи, коли цар Петро імпортував уродів за шалену валюту. Тепер маємо своїх і розробляєм все нові і нові моделі. По-перше, ми тепер незалежні віл Заходу, і економія, а ви лізете тут з своєю красотою, ви нікому не потрібні. Перш за все тому, шо не цікаві, у вас нема аномалій, ви просто нудна тварина, у якої все на місці. Той, хто вас робив, - не вчений!
і телебачення працює саме по такому принципу. показати побільше калу та уродів, бо споживачі тб саме цього й хочуть. їм не цікавий школяр. що займається спортом, готується до вступу в універ, тому багато вчиться та їздить на курси, бо "у вас нема аномалій, ви просто нудна тварина".
тому шукають школяра з апломбом креативного гєнія, який ненавидить косівське бидло.

я спілкувався з Боженою лише на форумі, тому не можу сказати. що моє враження про неї досить поверхневе, але вона виглядає цілком адекватною та вихованою.
а шоу? ну так робота у телевізійників така - робити з людей уродів.
вона зробила велику помилку, коли погодилась прийняти участь в цьому шоу. думаю, що вона вже за це розплатилась

і ще. жодне з цих шоу ніяк не впливає на те, що думають про косів, про прикарпаття чи закарпаття, бо ті, хто цю жвачку для мізків дивляться, навряд чи колись поїдуть сюди. вони тільки телек й дивляться, а на відпустку їдуть до євпаторії викупувати дітей, бо "так треба". а всі імена та назви забудуть за кілька годин після перегляду шоу.

не читайте советских газет(с)

пс

і радійте, що наше тб не як в білорусі
просто не дивіться зомбоящик

Синиця

Цитата: Burkut від 16:08, 05 Грудень 2011
справа не в "наших людях". і телебачення працює саме по такому принципу. показати побільше калу та уродів, бо споживачі тб саме цього й хочуть. їм не цікавий школяр. що займається спортом, готується до вступу в універ, тому багато вчиться та їздить на курси, бо "у вас нема аномалій, ви просто нудна тварина".
тому шукають школяра з апломбом креативного гєнія, який ненавидить косівське бидло.
Я звісно можу бути неправа, але якби Божена показала себе не "зіркою" і не "фріком" чи як би то культурніше виразитись,

то це запам'яталося б якраз більше, ніж те, що ми вже бачили. Зараз на телебаченні бракує якраз чогось подібного і ітак достатньо всякого непотребу. Можна було створити шоу трішки на інших цінностях, поведінці і вихованні. Якраз би це людей вразило. По крайній мірі, я б справді була вражена...

Тарас Пасимок

IVP

Тарас Пасимок

я знаю до яких "кадрів-косівчан" ви звикли, але є ж нормальні люди в нашому славному місті!

і ось підтвердження цьому - Косівський вокально-інструментальний ансамбль "Сонячна Струна" в ефірі каналу "ТВІ"

wildperson

Цитата: as_tar від 12:21, 21 Січень 2012
я знаю до яких "кадрів-косівчан" ви звикли, але є ж нормальні люди в нашому славному місті!

і ось підтвердження цьому - Косівський вокально-інструментальний ансамбль "Сонячна Струна" в ефірі каналу "ТВІ"

Дякую за лiнк, вiдкрив для себе нове. Завжди вважав, що бандура- це центр/схiд, Гуцульщина швидше цимбали, трембiта, дримба. Нi разу не бачив бандуру крiм як по ТБ.

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 12:39, 21 Січень 2012
Дякую за лiнк, вiдкрив для себе нове. Завжди вважав, що бандура- це центр/схiд, Гуцульщина швидше цимбали, трембiта, дримба. Нi разу не бачив бандуру крiм як по ТБ.

ну так і є, але бандура і для гуцулів актуальна, адже всі ми українці!  :)

wildperson

Цитата: as_tar від 12:41, 21 Січень 2012
ну так і є, але бандура і для гуцулів актуальна, адже всі ми українці!  :)
драм-машина тоже для гуцулiв актуальна, адже ми всi громадяни Землi :crazy:
P.S. А от хто скрипку винайшов- толком не нагуглив, а по використаннi на канонiчних весiллях- точно гуцульський iнструмент :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

а пародія гівенце, іто рідоньке :indeed

Тарас Пасимок

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:44, 21 Січень 2012
а пародія гівенце, іто рідоньке :indeed

мені було смішно про весілля жінку-вампіра чи як її там)

wildperson

Цитата: as_tar від 18:50, 21 Січень 2012
мені було смішно про весілля жінку-вампіра чи як її там)
Ну ти видно в темi просто, це смiшно коли бачив оригiнал. При дуже повазi до Цекало я його дивлюся лиш ППС. Решта передач- просто не розумiю гумору. Що толку дивитися пародiю коли я зомбоящик не дивлюся й не розумiю що висмiюють :(

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 18:59, 21 Січень 2012
Ну ти видно в темi просто, це смiшно коли бачив оригiнал. При дуже повазi до Цекало я його дивлюся лиш ППС. Решта передач- просто не розумiю гумору. Що толку дивитися пародiю коли я зомбоящик не дивлюся й не розумiю що висмiюють :(

так я телевізор не дивлюсь вже роки 3-4, а якщо пародія хороша то смішно все-одно буде