Культурно-етнографічний проект. Шукаємо автентичних бабусь

Автор bitloman, 01:07, 09 Червень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Лангольєр

Це шо якесь свято в косові 8 квітня? Походу Гуцули мають грати на стадіоні, Фолькнери у водограї, мутим етнофест!!!

Тарас Пасимок

Цитата: bitloman від 09:39, 29 Березень 2012
Так, гратимуть невеличкий концерт і неповним складом (лише учасники експедиції - 3 чол.).

молодці, повага за те, що зберігаєте нашу культуру!

Dana Eco-Kosiv

Лангольєр

Так до речі. Бо на Фолькнерів варто сходити - рубають чотко. І ше питання чи будть якісь афіши чи шош типу того?

vyluzja Franka

Цитата: Лангольєр від 20:07, 29 Березень 2012
Так до речі. Бо на Фолькнерів варто сходити - рубають чотко. І ше питання чи будть якісь афіши чи шош типу того?
Афіші готові, думаю сьогодні порозвішуємо.
Цитата: KVITKA♥ від 18:20, 29 Березень 2012
Зацікавили.
Хав мач фо зе ентер?
ай херд, ітс ебоут тен хрювнас, ай синк итс сімболік прайс фор со грейт ворк зет гайс ду.

KosivArt

Бомбезний фільм, запальний кОнцерт і позитивні фолькнери — було круто! Дякую вам за те шо ви робите! :thank_you2:

Хто має фотографії, давайте їх сюди!

Лангольєр

Тарас Пасимок

найкращий український фільм який я бачив! відео з концерту загружаю! повага хлопці за роботу!

чекаємо вас на Лудинє-фесті  - ото би виступили та фільм показали широкому загалу була би бомба а не 40 чоловік як вчора

KosivArt

казали шо в Києві, на першому показі, взагалі було 20 людей :)

Тарас Пасимок

Цитата: Стас від 11:09, 09 Квітень 2012
казали шо в Києві, на першому показі, взагалі було 20 людей :)

я сподіваюсь що це через погану рекламу адже фольк в Україні вже 5-6 років як мейнстрім в неформатній музиці - тобто фестивальній україномовній музиці, яку не почуєш на радіо чи тб, але яка популярна серед молоді!

думаю їм треба робити більший акцент на захід - тут вони актуальні і потрібні на мою думку

а ще я б вигрузив фільм в інет - воно додало б їм всеукраїнської популярності!!!!

до речі для мене стало відкриттям, що існує табу серед фольк виконавців на народні пісні - тобто ми перші знайшли пісню і заспівали, то вам уже не можна - жесть!

wildperson

Цитата: Стас від 09:39, 09 Квітень 2012
Бомбезний фільм, запальний кОнцерт і позитивні фолькнери — було круто! Дякую вам за те шо ви робите! :thank_you2:

Хто має фотографії, давайте їх сюди!
А де фiльм? oh

KosivArt

Наразі Фолькнери не викладають фільм для вільного перегляду.

По темі стаття та фото Роксолани Барчук:
http://rada.kosiv.org.ua/1604/

vyluzja Franka

А правда, класно було?! :)
Я багато не нафотографував але гезди дві знимки є.
Відео є у Панди, я вчора його злив, питався Володю з Фолькнерів, він казав що можна використати в блозі чи для Велокосова.
Думаю буде доцільно розмістити його на ресурсі "Велокосова" і щоб звідти йшли посилання, адже сайт Фолькнерів в розробці.
Хоча в бесіді з Володею знайшли спільну точку зору щодо розповсюдження матеріалів, краще хай ходить по світу, як стоїть на компі тай маринуються :)

Тарас Пасимок

ну в мене звісно  відео не таке круте, як буде в Романа, але оцінити гурт в загальному думаю можна http://sensar.kosiv.biz/426/

Жирна_Бойова_Панда

Стас, мб кинеш фільм на сайт велокосова але не через сторонні відеохостинги?