Заборона фотографувати??

Автор wildperson, 12:51, 14 Травень 2011

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Не знаю кому то буде цiкаво крiм Чижа, але все ж вирiшив завести цю тему.
В позаминулий мiй приiзд додому менi продавцi заборонили фотографувати на базарi. Я говорив з ними чемно, але "осадок залишився". А тут наткнувся на такий FAQ Там посилання на РФ-законодавство, але не думаю, що там велика рiзниця, просто №№ вiдрiзняються.
Що думаете? Менi було неприемно, я не мав можливостi фiнансовоi купити ту шкатулку й той хрест, просто хотiв в СПб показати "як вмiють". А мене (на мою прозьбу сфотографувати) послали, й досить невiчливо. Ну який я "конкурент" чи ще щось..., треба було перед базаром такий от FAQ почитати :(

Жирна_Бойова_Панда

все вірно, війна з промисловим шпіонажем :crazy:

BigFAN

wildperson

Вдогонку лiнк: http://antirao.ru/faq/nophoto
Промисловий шпiонаж близько не валявся, шоб я так жив :)

IVP

твій фейс напвено підозрілий  :rofl: З ними не так треба говорити, підходиш, спокійно фоткаєш шо хоч, роблят наїзди, шли їх на йух.

Тарас Пасимок

Цитата: IVP від 13:25, 14 Травень 2011
твій фейс напвено підозрілий  :rofl: З ними не так треба говорити, підходиш, спокійно фоткаєш шо хоч, роблят наїзди, шли їх на йух.
:plus1

Marinka

Цитата: IVP від 13:25, 14 Травень 2011
10 пуд))) (без образ)))  sunny
Я фотографувала без питань, люд шкірився в камеру і тицяв пальцями на свої вироби.