Apple iOS club

Автор IVP, 10:15, 26 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

А я, як дурень, сиджу на вiконцях :( Так люблю ожини, треба придивитися до блекберi

Burkut

нова вінда ще трохи глюкава, але має бути крутою.
недарма нокія свої міго та сімбу заради вінди закидає.
блекбері нові тачскрінні схоже в нас ще не скоро будуть, але схоже, що дуже круті.
та й старі блекбері круті. хоча обама днями скаржився, що давно нових блекбері нема, а він не може перейти з нього, як мєдвєдєв на лоховський телефон, от і ходить зі старим :)

s19or

Цитата: Burkut від 01:35, 27 Квітень 2011
нова вінда ще трохи глюкава, але має бути крутою.
недарма нокія свої міго та сімбу заради вінди закидає.
блекбері нові тачскрінні схоже в нас ще не скоро будуть, але схоже, що дуже круті.
та й старі блекбері круті. хоча обама днями скаржився, що давно нових блекбері нема, а він не може перейти з нього, як мєдвєдєв на лоховський телефон, от і ходить зі старим :)

В нокії зараз ненайкращі часи (і телефони) от вони, починають дружити з майкрософтом, шоб вийти з тої ситуації. Тут не в ОС справа.

Burkut

ну так а чого з часами то погано? бо пиляли свої симбіани і провтикали еру тачфонів. при тому вінди нові досить цікава платформа.
хоча майкроси теж провтикали, треба їм було на ринок пару років тому виходити. чи хоча б рік.
а зараз вони разом мають відвойовувати місце під сонцем не лише у яблук з роботами, а ще й бад і інших мілких платформ.

а боротись важко - яблука секта. думаю айгіки скуповують половину еплівського стафу.
а андроїд - гугель. з таким боротись навіть майкросам з нокіями не по силі. а разм мо чого й зможуть. будєм посмотрєть

s19or

Цитата: Burkut від 14:39, 27 Квітень 2011
ну так а чого з часами то погано? бо пиляли свої симбіани

Скорочення витрат від хорошого життя нероблять пруф лінк еру тачфонів не провтикали просто в свої тачфони почали ставити слабкі процесори, малі обєми памяті. В парі з надпиляною сімбою воно виглядають ненайкраще .

Але все одно хочеться шоб Нокія лишилась На ринку потрібна максимальна кількість сильних компаній, щоб була конкуренція. Тоді ми як споживачі тільки виграємо (ціни, хороші характеристики, якість товару). І я в цьому плані цілком за те, щоб Nokia відійшла від кризи. Питання скільки часу це займе і скільки вони втратять по дорозі.

Burkut

отак тема про айфони плавно перетікає в розмови розробників під різні мобільні платформи :)
скоро почнуться розмови про те, де більше можна заробити в апсторі чи в маркеті чи в ові :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Burkut від 22:05, 27 Квітень 2011
отак тема про айфони плавно перетікає в розмови розробників під різні мобільні платформи :)
скоро почнуться розмови про те, де більше можна заробити в апсторі чи в маркеті чи в ові :)

треба відправити в бон парочку офтоперів для переосмислення  :atec

KosivArt

А шо хтось мав можливість порівняти телефони різних виробників шоб доказати чиюсь перевагу?

IVP

Знайшов ше пару програмок, напр mts tv, spb, tv, crystal,tv, net tv, iprosto tv шо в сукупності дає наступні канали шо мені найбільш запам"ятались:

- Discovery chanel russia
- Nat Geo russia
- Nat Geo wild russia
- Euronews
- Eurosport
- ТНТ
- СТС
- РЕН ТВ
- НТВ
- ДТВ

і купа купа всякого іншого, найкращі рос і світові канали. Через вай-фай взагалі рубає ніпадєццкі, пробував дивитися футбол навіть вільяреал - порту, все ок.

KosivArt

а як ти то дивишся на малому екрані?

IVP

ну екран не такий уже маленький, можна коли уже ляг на вечір подивитися якусь програму або якшо хоч на великий екран відео кабель за 40 грн. в руки і маєш тобі на великому екрані.

KosivArt

а де мож купити такий кабель?

IVP

Цитата: Стас від 11:38, 07 Травень 2011
а де мож купити такий кабель?

в інетрнеті продають.

http://aukro.ua/video-kabel-dlya-ipod-iphone-i1568351472.html

якшо будеш брати, скажи мені, я б тож замовив.

KosivArt

а, він iPad не підтримує

wildperson

Пародiйний огляд новоi ОС iOS 5 (англ)
Exclusive Preview on iOS 5