Рускій мір попа кирила і путіна

Автор Тарас Пасимок, 21:40, 13 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Жирна_Бойова_Панда

на питання про Ірак дивися текстик в другій картинці :)

Тарас Пасимок

я не згідний з картинкою, що в Україні в древні часи не було розвинутої цивілізації

варто лише згадати Трипілля але ж є купа і інших які не так глибоко досліджені бо на це треба кошти

але історія нас нічому не зможе навчити бо українці як ніколи не знали ні своєї ні світової історії - так і не знатимуть

Лангольєр

В тему  Г.Гегель "історія учить нас лише того, що вона нас нічого не вчить"

Жирна_Бойова_Панда

Тарас Пасимок

може не в тему, але у вчорашньому фільмі мене вразив один коментар жінки старенької бабусі з центру чи сходу, яку в СССР засудили до 10 років таборів з участь в ОУН, а вона навіть не знала, що є така організація і як вона розшифровується

але коли вже була на засланні, то зустрілась з людьми із ОУН, прозріла і  вступила в організацію націоналістів

тобто незнання історії України не звільняє від відповідальності за те що ти українець коли тобі стріляють в голову руські загарбники або відправляють з прихоті в Сибір

а вибір має зробити кожен для себе за кого бути або до війни або під час як ця бабуся

wildperson

Панда! Чи ти щось читав на днях, чи що, але #103- ми тут абсолютно помирилися! Й дайте Росii спокiй, дiйсно, раз iсторiя нiц не вчить..

P.S. Не думаю що це офтоп, Стас перший почав в #102

KosivArt

хай спочатку дасть спокій Україні.

wildperson

Цитата: Стас від 14:21, 09 Квітень 2012
хай спочатку дасть спокій Україні.
А вона не дае спокою?? Я тут живу ,щось такого не бачу, чесне слово!
Я лиш бачу гризню мiж олiгархами за ресурси, заводи й т.д. Причому тут держава чи народи??? Вони давно вже на власнi народи... :bad:  От про це би подумати, а не ворожнечу розпалювати!

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:39, 09 Квітень 2012
відповідь на цю картинку і вони праві

Віталій,зайди десь до мене, я тобі покажу знаряддя праці,що належали культурі,яка проживала тут до 9ст до нашої ери ,і побачиш,що вони не з каменю.
Той розумник,який намалював картинки,не доганяє,що на відміну від України,яка знаходиться на межі різних цивілізацій, Нова Зеландія знаходиться на островах в дупі, нафіг нікому не потрібна,і її еліта,яка несе основну функцію в формуванні державності,не вмирала постійно під чужими прапорами.

Тарас Пасимок

Що сталося з Першим національним? http://www.unian.ua/news/498490-scho-stalosya-z-pershim-natsionalnim.html

Трансляцією з Москви великоднього богослужіння від Кирила, Путіна і Медведєва українцям хотіли зробити «приємний сюрприз», і керівництво телеканалу дивується, чому це обурило громадськість.

Влада пам'ятає про Сенегал, але забула про Україну http://www.unian.ua/news/498545-vlada-pamyatae-pro-senegal-ale-zabula-pro-ukrajinu.html

Сьогодні минає 825 років першої літописної згадки назви «Україна», тобто вона існувала ще за часів Київської Русі, і теорія про «спільну колиску трьох братніх народів» - цілком безглузда.

Жирна_Бойова_Панда

IVP

Я і не сумніваюсь, після приходу до руля каналу ліванця і єврея нема чому дивуватися.

Тарас Пасимок

Скандальний фільм «Матч» із Безруковим допущений у прокат

http://bukvoid.com.ua/digest/2012/04/26/075318.html

Негативні персонажі «Матчу» чомусь усі говорять українською, поліцаї-запроданці носять українську символіку на формі, а дурники, такі собі цапи-відбувайли, мають питомо українські прізвища, як, скажімо, Добридень.

У ролях - улюбленець публіки Сергій Безруков (він грає воротаря радянської команди) та гроно українських акторів: Остап Ступка, котрий перевтілився у поліцая, а також менш відомі загалу Олександр Кобзар, Ігор Гнєзділов та інші.

Володимир Гінда,
історик

- Жоден спортсмен не був арештований німцями після того , як команда киян перемогла в матчі. Не думали гравці тоді про героїзм, для них усе було набагато прозаїчніше - хтось намагався в такий спосіб заробити, хтось - убезпечити себе від відправлення на роботи до Німеччини, хтось знаходив у спорті розраду та відпочинок. У реальності матчі проходили в товариському дусі. Про що не раз, правда, вже після розвалу Радянського Союзу, говорили їх учасники. Звичайно, була і грубість з обох боків. Є спільне фото колективів, зроблене після гри. Малоймовірно, щоб обидві команди після матчу, в якому постійне напруження супроводжувалося брутальною грою, захотіли робити спільне фото. Думаю, що кінофільми про Другу світову війну потрібно знімати не на радянських міфах, а на реальних фактах.

♠S.Y.♠

Мультфільм Ілля Попович і тугарин змій тоже розвиває в дітей що українець поганий я про князя який сполокав золото князь поганий і князь українській . І російськім дітям вже змалку навязують таку думку .

Тарас Пасимок

У Києві намагалися зірвати показ фільму Матч, затримано близько 30 націоналістів

http://ua.korrespondent.net/showbiz/cinema/1344306-u-kievi-namagalisya-zirvati-pokaz-filmu-match-zatrimano-blizko-30-nacionalistiv

Якби я жив в києві то думаю долучився б до акції, а так хіба в газету напишу...