Рускій мір попа кирила і путіна

Автор Тарас Пасимок, 21:40, 13 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Лангольєр

Йо, тут просто про історію спорили і згадав непогане укрїнське видання. Доречі багато цікавих матеріалів. В електронних версіях можна тут читати http://www.history.org.ua/index.php?litera&askAbout=journal

Тогорішна Морквина

Нє, ну вопшето шо йо, то йо, вузькоспеціалізованих видань українською у нас повно! Але ас_тар хтів "нормальних" :)
Карочє, конец "рускому міру" в нас тут така агалтєлая українізація відбуваєси, шо вопщє! :icon_fight1:

wildperson

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:28, 01 Квітень 2012
Нє, ну вопшето шо йо, то йо, вузькоспеціалізованих видань українською у нас повно! Але ас_тар хтів "нормальних" :)
Карочє, конец "рускому міру" в нас тут така агалтєлая українізація відбуваєси, шо вопщє! :icon_fight1:
Це помiтно, якраз про це я з Плосоносом, але тут ти пiдiйшла, то вже можно далi не коментувати.

Тогорішна Морквина

Цитата: wildperson від 23:09, 01 Квітень 2012
Це помiтно, якраз про це я з Плосоносом, але тут ти пiдiйшла, то вже можно далi не коментувати.
О, Петре! Мій любий друже! Я такіж за Вами фист сумувала!  (а чого нема смайлика, який цілює?)

Тарас Пасимок

Ну ок "Тиждень"  та "Дзеркало Тижня" приймається, а решта ну так ... на любітєля кагбе  :crazy:

так шо поки 2)

Тогорішна Морквина

е, мінуточку! якшо воно лічно тобі не інтірєсно, то ше не значить, шо воно не "нормальне"!!!!

Тарас Пасимок

закриваєм тему бо це все давно оффтоп  :) пиши про Путіна тут  :)

wildperson

Цитата: Тогорішна Морквина від 23:14, 01 Квітень 2012
О, Петре! Мій любий друже! Я такіж за Вами фист сумувала!  (а чого нема смайлика, який цілює?)
:offtopic

Тогорішна Морквина

Цитата: as_tar від 23:38, 01 Квітень 2012
закриваєм тему бо це все давно оффтоп  :) пиши про Путіна тут  :)
ага, здаєшся? харашо, про путіна ...

Тогорішна Морквина

А от, wildperson, а скажіть, мені так інтірєсно! Може вапрос слішком інтімний, але всьо же.... а ви за кого давічє голосували, за путіна ілі мєдвєдєва?

wildperson

Цитата: Тогорішна Морквина від 23:49, 01 Квітень 2012
А от, wildperson, а скажіть, мені так інтірєсно! Може вапрос слішком інтімний, але всьо же.... а ви за кого давічє голосували, за путіна ілі мєдвєдєва?
За Прохорова

Тарас Пасимок

Вони повідомляють, що 1 лютого 2012 Кабінет Міністрів прийняв Постанову № 168 Про внесення змін до Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування українських фільмів. Цією постановою уряд скасував вимогу про обов'язковість дублювання або озвучення фільму (будь-якою мовою) на території України.

"Тобто тепер можна не просто дублювати або озвучувати фільми російською, як раніше, а дозволено завозити готові фільми з Росії. Таким чином уряд створив протекціоністський режим для російської кіноіндустрії, стимулюючи прокатників відмовлятися від послуг українських акторів, перекладачів та студій дублювання. Саме тому в березні в Україні почали демонструвати перші західні фільми, дубльовані в Росії російською мовою ", - зазначає Простір свободи.

"Проте деякі прокатники всупереч" тонким натякам "уряду продовжували дублювати і з успіхом демонструвати фільми українською. І насамперед - найбільша на російському ринку кампанія B & H, яка першою ще в 2006 році почала дублювати фільми українською мовою і завдяки студії LeDoyen забезпечила світовий рівень якості дубляжу ", - йдеться в заяві активістів руху.

Вони вважають, що постанова № 168 і обшуки в офісі LeDoyen є "складовими єдиної антиукраїнської політики, мета якої - знищити український кінодубляж".

http://ua.korrespondent.net/showbiz/cinema/1337357-aktivisti-podatkova-obshukala-ofis-najbilshoyi-studiyi-ukrayinskogo-dublyazhu

KosivArt

кажете московський патріархат?

Жирна_Бойова_Панда

відповідь на цю картинку і вони праві

KosivArt

а до чого тут Ірак (до речі, шо там на сьогодні від нього лишилось) чи Н. Зеландія, якшо бесіда про сусіда — Росію?  :coffee