Рускій мір попа кирила і путіна

Автор Тарас Пасимок, 21:40, 13 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

borowed

В принципі,я з Вайлдперсоном згоден.Якби не було власних перевертнів,ніякі москалі нам нічого б не зробили.Хоча з іншої сторони Росія як наслідник СРСР своєю імперською політикою чітко ототожнює себе як продовжувача благої справи :gruzin .Мені  ще от що цікаво : Який придурок-суддя дав дозвіл на проведення у Львові провокації "Русского союза" 9го травня?

ploskonos

Блін,Петро,зав"язуй цю демагогію.
В якій країні відбулась пролетарська революція?
Яка країна ввела свої війська на територію УНР,сформувала маріонетковий уряд,і загнала нас в СРСР?
А то як перемога в Другій Світовій - так  росіяни,а як Голодомор - то Радянський Союз руками українців.

ploskonos

Цитата: borowed від 14:28, 27 Квітень 2011
В принципі,я з Вайлдперсоном згоден.Якби не було власних перевертнів,ніякі москалі нам нічого б не зробили.Хоча з іншої сторони Росія як наслідник СРСР своєю імперською політикою чітко ототожнює себе як продовжувача благої справи :gruzin .Мені  ще от що цікаво : Який придурок-суддя дав дозвіл на проведення у Львові провокації "Русского союза" 9го травня?

Перевертні завжди були,є і будуть.Згадай,наприклад,скільки людей повісили в повоєнній Європі за співпрацю з нацистами.
Але вся ця возня з русскім міром  - це пряме продовження імперської політики,тільки іншими методами.От не можуть успокоїтись люди,сплять і бачать Імперію.

wildperson

Цитата: ploskonos від 15:03, 27 Квітень 2011
Блін,Петро,зав"язуй цю демагогію.
В якій країні відбулась пролетарська революція?
Яка країна ввела свої війська на територію УНР,сформувала маріонетковий уряд,і загнала нас в СРСР?
А то як перемога в Другій Світовій - так  росіяни,а як Голодомор - то Радянський Союз руками українців.

Вiдповiдаю по пунктам:
-в краiнi Петроград, кияни з харкiвчанами пiдтягнулися на день пiзнiше
-вiйська на 40% складалися з украiнцiв (або "украiнцiв"), загнати кудись можно лиш тих, хто сам туди хоче
-перемога була загальна, а голодомор (не лиш на Вкраiнi)- радянський союз руками 3,14..в

IVP

МПЦ це взагалі окрема тема, шо там твориться аж страшно як попи з жиру бісяться, я мало поважаю їх жирні бидлячі морди, говорити шо ти причастя у нас не отримуєш томушо тебе христили в УПЦ, казати шо якшо прийде дівчина на сповідь у штанах то Бог не прийме таку сповідь, свічки купляти тільки в ларьку МПЦ бо Бог інші не прийме, їздити на каділаках, виганяти людей з церкви хто не вірує МПЦ то це взагалі треба бути їбаненим на всю голову починаючи від їхнього Кірюши закінчуючи їхніми найменшими попиками і дяками.

borowed

Цитата: wildperson від 15:14, 27 Квітень 2011
-вiйська на 40% складалися з украiнцiв (або "украiнцiв"), загнати кудись можно лиш тих, хто сам туди хоче

Ба навіть більше.Війну де юре вела не більшовицька Росія,а Червона Армія України.Пане Вайлдперсоне,я не знаю вашої думки на рахунок висловлювання Пукіна,але судячи по висловах свого дядька,вона дещо розходиться з позицією патріотично настроєних українців=)

ploskonos

Цитата: borowed від 17:03, 27 Квітень 2011

Ба навіть більше.Війну де юре вела не більшовицька Росія,а Червона Армія України.П

Саша,справа не в патріотизмі,а в об"єктивності.Ніхто процент українців в армії загарбників не рахував,натомість у тій же вікіпедії:
25 грудня 1917 30-тисячна російська армія під проводом В. Антонова-Овсієнка чотирма групами вирушила з Гомеля і Брянська в Україну в напрямах Чернігів-Бахмач, Глухів-Конотоп, Харків-Полтава-Лозова. Одночасно у містах Лівобережжя було підготовлене повстання місцевих більшовицьких груп, при чому більшовицькою пропагандою було деморалізовано деякі українські гарнізони. 26.12.1917 більшовики зайняли Харків і, наступаючи звідти, захопили Лозову, Катеринослав (09.01.1918), Олександрівське (15.01.), Полтаву (20.01.). Брянська група захопила Глухів (19.01.) і Конотоп (16.01.).

Одночасно група М. Муравйова, наступаючи з Полтави, захопила Ромодан, а звідти на північ — Бахмач (27.01), де зійшлися 3 російські групи, які під командуванням Муравйова почали наступ на Київ. Українська Центральна Рада для захисту столиці вислала військові частини, сформовані з добровольців, на Полтаву і Бахмач. Серед цих частин (разом близько 600 бійців) був і Студентський Курінь, розбитий 4-тисячним більшовицьким загоном у бою під Крутами (29.01.1918). Для підготовки окупації Києва більшовики організували 29.01.1918 повстання, здебільшого інтернаціональних робітників, так зване січневе повстання з центром на заводі «Арсенал», яке, однак, 04.02.1918 було ліквідоване загонами новосформованого куреня Січових Стрільців та Вільного Козацтва. Наступ російських червоногвардійців з Бахмача і Лубнів на Київ тривав, і 08.02 український уряд залишив столицю.

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:09, 27 Квітень 2011
Петро глорить за маскалів? :crazy:
Я не за москалiв, я всю дорогу за словянську державу, вiд Сербii до Аляски, мiг би давно прочитати.
P.S. Висловлювання Путiна, чи ще якихсь 3,14 при владi не мають вiдношення до 95% населення (це я borowed)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 18:41, 27 Квітень 2011
Я не за москалiв, я всю дорогу за словянську державу, вiд Сербii до Аляски, мiг би давно прочитати.

ну та та, дайош СРСР: Реінкарнація? :indeed

Тарас Пасимок

я всю дорогу за словянську державу, вiд Сербii до Аляски, мiг би давно прочитати.

давайте без утопій))) Аляска ололо)))  :crazy:

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: as_tar від 18:54, 27 Квітень 2011
давайте без утопій))) Аляска ололо)))  :crazy:

тада, фейл ше той :crazy:

ploskonos

oh oh oh
І які в тій державі мали б бути переваги для,скажімо,словенця?Порівняно з тим,що в нього зараз є?
Відносишся до нового покоління мічурінців,все кортить схрестити слона з бегемотом?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: ploskonos від 20:31, 27 Квітень 2011
oh oh oh
І які в тій державі мали б бути переваги для,скажімо,словенця?Порівняно з тим,що в нього зараз є?

ну та ж як... бідним маскалям не вистачає сировинних придатків і отут рішає ідея інтернаціоналізму. :ce

ploskonos

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 20:52, 27 Квітень 2011
ну та ж як... бідним маскалям не вистачає сировинних придатків і отут рішає ідея інтернаціоналізму. :ce
йо,сировини їм не вистачає,сірої...