Міфи і легенди Косова

Автор Тогорішна Морквина, 23:24, 10 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

vyluzja Franka

Цитата: Тогорішна Морквина від 12:18, 11 Квітень 2011
А хіба в Косові на цвинтарях хтось шось перевертав? Тіко кємую, як пса мертвого на б"юст Франка завісили, а про інші акти вандалізму шось не знаю, розкажіть!
То ще було до того часу коли Ви почали ходити на уроки тут.  Ну то таке...  А люди які виглядають як сатаністи і ніби Ви або хтось з ними це пов"язує, можливо і не мають до цього ніякого відношення. Я до "неформалів! і етс. адекватно відношуся.
Ну а от кому той бюст мішав? Пса дохлого тудти завісити - то треба або реально обдовбатися легкими наркотиками або ше ту фасулю в голові мати...

Тогорішна Морквина

Цитата: vyluzja Franka від 13:05, 11 Квітень 2011
То ще було до того часу коли Ви почали ходити на уроки тут.  Ну то таке...  А люди які виглядають як сатаністи і ніби Ви або хтось з ними це пов"язує, можливо і не мають до цього ніякого відношення. Я до "неформалів! і етс. адекватно відношуся.

Надо же, а мене вахтери і прибиральниці переконують, шо то і є ті сатаністи)))  Та думаю, в Косові є кому "саніствувать", от хасіди, напрімєр....

Gorolya

а то коли таке з псом було?!!!   oh

бідненький Франко...

Тогорішна Морквина

Цитата: Gorolya від 13:13, 11 Квітень 2011
а то коли таке з псом було?!!!   oh

бідненький Франко...
та давно, десь у році... сьомому....тоді ше якісь вибори були парламентські.І от, однажди, под поровом замріяної карпатської ночі хтось підобрав на дорозі збитого машиною собаку, зачепив на курманец ІвануЯковичу на шию і ше й подкрасіл з балона металевою фарбою, шоб под монумєнт пасувало!

Gorolya

Цитата: Тогорішна Морквина від 13:51, 11 Квітень 2011
та давно, десь у році... сьомому....тоді ше якісь вибори були парламентські.І от, однажди, под поровом замріяної карпатської ночі хтось підобрав на дорозі збитого машиною собаку, зачепив на курманец ІвануЯковичу на шию і ше й подкрасіл з балона металевою фарбою, шоб под монумєнт пасувало!

хворі люди О_о

Тогорішна Морквина

Ну так а шо там з тими сатаністами, про яких ви всі чули? Розкажіт хтось, шо вони робили?