Тема на тему легких наркотиків.

Автор Тогорішна Морквина, 22:17, 10 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тогорішна Морквина

То як на рахунок легких наркотиків?

BigFAN

думаю в СБУ зацікавляться цією темою :crazy:

Тогорішна Морквина

Цитата: BigFAN від 22:20, 10 Квітень 2011
думаю в СБУ зацікавляться цією темою :crazy:
а шо, серед нас є хтось з СБУ?

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:21, 10 Квітень 2011

думаєш вони не мають інтернету?  :crazy:

BigFAN

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:21, 10 Квітень 2011
є - жошуа :crazy:
я би казав шо треба піти на кухню шош пахавать :nyam, бо до ранку може з 50 тем свіжих відкритсь :crazy:

Тогорішна Морквина

так не обізатільно писати, шо у кого і пачьом! а безпредметні розмишлєнія законні, бо то свобода слова!

Тогорішна Морквина

Цитата: BigFAN від 22:25, 10 Квітень 2011
є - жошуа :crazy:

А я думала, Жошуа обичний антісіміт, а таких не берут в СБУ)))

Тарас Пасимок

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:29, 10 Квітень 2011
А я думала, Жошуа обичний антісіміт, а таких не берут в СБУ)))

до речі раніше в церкві казали (десь років 5 назад) послання до жидів святого апостола павла читання - а тепер кажуть евреїв хоча в книжці тій пише жидів)

Тогорішна Морквина

Цитата: as_tar від 22:32, 10 Квітень 2011
до речі раніше в церкві казали (десь років 5 назад) послання до жидів святого апостола павла читання - а тепер кажуть евреїв хоча в книжці тій пише жидів)
)))ооо, це питання для окремої теми!))) Саме інтірєсне, шо "жид" це самоназва! Чого вони на неї обіжаюцця???

BigFAN

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:35, 10 Квітень 2011
)))ооо, це питання для окремої теми!))) Саме інтірєсне, шо "жид" це самоназва! Чого вони на неї обіжаюцця???
Ви вітдаляєтесь від наркотиків :oj

BigFAN

Цитата: Тогорішна Морквина від 22:29, 10 Квітень 2011
так не обізатільно писати, шо у кого і пачьом! а безпредметні розмишлєнія законні, бо то свобода слова!
мене жаба давить wall

Gorolya

Тогорішна Морквина

Цитата: BigFAN від 22:38, 10 Квітень 2011
Ви вітдаляєтесь від наркотиків :oj
та, наркотики і жиди це разні теми! Це ж не горілка, яку саме вони обично в Україні "розповсюджували" А наркотики-це всьо війна в Афганістані винна! Якби наші вояки всякого бошентунмаю відти не навезли, українці би і далі тіко пиячили.

vyluzja Franka

колись пробував легкі разів зо три - не "вставляє".
можу абсолютно нормально розслабитись без них, деколи використовую тютюнові сигарети і алкоголевмісні напої "за компанію". Астралів, тантр і ше всяких виходів з реальності не шукаю. Так шо мені пофіх легкі НАРКОТИКИ.
Чим відрізняються легкі від тяжких??? Вагою?
Я б при нагоді Вас познайомив з моїм сусідом - якому вже пофіх навіть "тяжкі" і таких ще декілька на куті є - то є великий і брудний бізнес, сама проста фінансова наркотична піраміда де одні залежні передчасно помирають а інші думаючи що це забавки приходять...