Спиртко і Гарнюня

Автор Тогорішна Морквина, 21:22, 10 Квітень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Galen

Таке враження, що це навмисно придумано, щоб було як найдурніше і як найдорожче))))

vyluzja Franka

"... єто прискорбно"  oh
IMHO ...студенти  2-го курсу з нашого інституту таке креативлять за пів-пива в період з 00:30 до 00:59 крім вихідних...

Тогорішна Морквина

Цитата: vyluzja Franka від 11:32, 13 Квітень 2011
"... єто прискорбно"  oh
IMHO ...студенти  2-го курсу з нашого інституту таке креативлять за пів-пива в період з 00:30 до 00:59 крім вихідних...
так отож, понавиховували інститути студентів під пів-пива і маємо)))!
Нам усім укупі явно чогось бракує, ще надто ми постсовєцькі, шоб людські дизайни малювати і сприймати! 
Але сірамно, я тихо тішуся, шо маємо цес малюночок, бо могло бути набааааагато кічьовіше і пашлєє, шо в Україні дууууже розповсюджено)))

Gorolya

знаєте для дівчаток такі мега круті лялі є) які тре вирізати з картону, а потім  одяг теж вирізаєш, і тішишся як то все круто)   
от в мене в молодості теж таке щастя було, і ляля дуже схожа на оцю "Гарнюню"  по ходу звідти й здерли)  :crazy:

vyluzja Franka

Цитата: Тогорішна Морквина від 11:38, 13 Квітень 2011
Але сірамно, я тихо тішуся, шо маємо цес малюночок, бо могло бути набааааагато кічьовіше і пашлєє, шо в Україні дууууже розповсюджено)))
... так це ж глухий попсняк, візьми любий діснеївський мульт а ля Алладін, чи приклади попередніх символів деяких олімпійських чи інших ігор і вообще любу китайську дитячу наклейку, там тих головастиків....... ... кароче ужос...
але керуючись золотим рулезом Кравчука - маємо те, що маємо.