Рада краде

Автор windshield, 09:06, 31 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Хто знає скільки виділили грошей на  "створення" сайтів сіл косівського району ? Я десь про це читав на форумі ну і цим займається Присяжний, хто в курсі про бюджет чи це все добровільно-безоплатно ?

Ссилки на сайти сіл можна найти у вікіпедії.

Тарас Пасимок

спочатку була інфа шо безплатно - потім була інфа шо по 600 грн за штуку

помнож на кількість сіл і буш мати цифру, а про "якість" даного діла краще мовчати - хоча ідея реально суперова!

IVP

якшо так то хтось гроші файні відмив на 1 такий сайт треба потратити десь 30 хв. і 0 грн.

Жирна_Бойова_Панда

Ану дай пару лінок на ці сайти

Тарас Пасимок

Цитата: IVP від 19:08, 26 Травень 2012
якшо так то хтось гроші файні відмив на 1 такий сайт треба потратити десь 30 хв. і 0 грн.

лол так для того і робилось  :) дивно що ти цього не зрозумів

я спочатку думав шо це стас буде робити, то думаю оце розвиток району в інеті буде, типу реально цивілізація прийшла а гуцуляндію...та бачу що ні  :crazy:

от для прикладу http://hymchyn.if.ua/

IVP

Розділи туристу і інвестору ніде не працюють, в розділі контакти досить детальна інформація =)

ЦитатаАДМІНІСТРАТОР САЙТУ

м.Косів
Івано-Франківська область
78600

KosivArt

Цитата: IVP від 17:36, 26 Травень 2012
Хто знає скільки виділили грошей на  "створення" сайтів сіл косівського району ? Я десь про це читав на форумі ну і цим займається Присяжний, хто в курсі про бюджет чи це все добровільно-безоплатно ?

Це робилось безкоштовно.

Цитата: as_tar від 20:13, 26 Травень 2012
от для прикладу http://hymchyn.if.ua/

Нема вже навіть цих одноразових сайтів на iф.ua, все перенесено на субдомени косів.інфо  :coffee

IVP

але думаю шо ціни навіть на субдомени не помінялися )

KosivArt

Зараз є нова тема розпилу: райдержадміністрація планує створити туристичний веб-портал району (правда чомусь голосувати за це будуть у райраді).

І шо ти думаєш вони збирали людей, які шось петрають в туризмі, інтернеті чи працюють в тому керунку? Та де там.

Купкою місцевих рішунів вже вирішено хто буде робити той портал, причому вирішено закулісно, без ніяких конкурсів.

Для підтвердження зачекаємо засідання райради комісії по туризму  :coffee

IVP

Розпилят без питань, звичайно якшо ніхто не вмішається.

Жирна_Бойова_Панда

Портал буде на жумлі? :crazy:

KosivArt

ploskonos

О,добре шо написали.Сьогодні зверну увагу своїх депутатів в райраді,хай проконтролюють і проінформують.

ЗІ.Переговорив з Романом тільки що,він каже що  в курсі справи,бо мав розмову з тобою,Стас,і проконтролює це питання.

KosivArt

Дякую, Юра. Так, я залишив Роману проектну пропозицію від ВелоКосова, якщо вона буде не гірша запропонованої на засіданні ради комісії з туризму, то бажано щоб був конкурс.

Але в будь-якому випадку ми будемо робити проект «Гуцулія».

KosivArt

Атбой. Виявляється вже все проголосували, у квітні зачнуть працювати по проекту.