Великдень у Космачі 2011

Автор Ярославна, 11:10, 29 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Ярославна

Агов! Народе, підкажіть, будь ласка, чи буде цього року проводитися Міжнародний фестиваль "Великдень у Космачі"...
Завчасно вдячна за будь-яку інфу...

Тогорішна Морквина

Не знати, чи буде, але він з кожним роком все страшніщий. То знасилують мешканок наметового містечка, то в інтілігєнтних роверистів в лосінах ровера з-під нося зтирять .....

vyluzja Franka

Ну принаймі можна спитати цього чоловіка
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001194077018&ref=ts
то є голова космацької сільради.
...а щодо інциндентів з мешканками наметового містечка - там були такі мешканці що ті мешканки знали напевне на що йдуть, то як би ті панянки були трохи тверезіші і спали дома було б все ок. Думаю, що там напевне десь ще й мешканці під "роздачу" могли попасти.
Ну, до самого фестивалю то немає ніякого відношення, не треба путати "приїхати-побухати-попанкувати" з заходами які організовують фестивалі.

Тогорішна Морквина

Цитата: vyluzja Franka від 11:38, 29 Березень 2011

Ну, до самого фестивалю то немає ніякого відношення, не треба путати "приїхати-побухати-попанкувати" з заходами які організовують фестивалі.
Ой, мущіна, який ви сірйозний!)) Канєшно, фестиваль в Космачі-це постояти чімно, подивитиси, як діти танцюють на фоні величезного зображення януковіча(так було в космачі минулого року))) і в шестій годині поїхати д"хакі!)) Але згодна,проблєма дійсно в тому, шо рагулізма вистачає з обох сторін-і гостей і газдів....

Galen

Таке враження що на фестиваль їдуть люди або"чімно постояти" або вжити конкретну дозу місцевого напитку, і дебоширити по повній програмі. А де культурний відпочинок втулити?
Хто собі шукає, той завжди знаходить.

Говорили знайомі з Космача, що фестиваль таки буде, просто не відомо чи на Великдень, чи на Зелені свята.

Ярославна

Лангольєр

фестиваль буде, принаймні 1 травня концерт відбудеться. спочатку традиційно фолк, ввечері рок. будуть лангольєри, гуцули і ще вроді хтось. проте інхвормація покищо не зовсім перевірена)

Galen

Значиться, фестиваль буде таки 1 травня, а не на Пасху. Це добре)))

KosivArt

Фестиваль відбудеться 1 и 2 травня. Найбільш урочиста і святкова частина припадає на перший день.

odnosel4anka

а як думаєте можна до газдів попроситися на подвір'ї покласти палатку? Бо реально страшно, що вкрадуть...  :nenayu

Gorolya

Цитата: odnosel4anka від 02:19, 24 Квітень 2011
а як думаєте можна до газдів попроситися на подвір'ї покласти палатку? Бо реально страшно, що вкрадуть...  :nenayu

кого вкрадуть?)
тебе чи палатку?)

wildperson

газди замотають в палатку... i вкрадуть..

odnosel4anka

так, мене вкрадуть :) а потім ще й заплатять щоб я від них вже йшла геть...

Палатку із спальником вкрадуть. Просто десь залишити речі і піти ярмаркою чи до сцени, не зручно то все носити із собою. Ну, не знаю. Я тільки на неділю їду, одну ніч можна і не поспати в принципі :) Як буде гарна погодка зорями помилуватися можна)

s19or

Цитата: Стас від 12:15, 15 Квітень 2011
Фестиваль відбудеться 1 и 2 травня. Найбільш урочиста і святкова частина припадає на перший день.

А де би дізнатись повну програму дійства. Можливо є якась сторінка дійства, або просто опублікована програма заходів?

vyluzja Franka

Цитата: s19or від 21:31, 25 Квітень 2011
А де би дізнатись повну програму дійства. Можливо є якась сторінка дійства, або просто опублікована програма заходів?
треба цього пана нитати, то є сільський голова космача.
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.127774187272383.31391.100001194077018