Радіація

Автор BigFAN, 12:32, 27 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

після недавніх подій, багато знову говорять про радіацію. в "Епіцентрі" та інших подібних магазинах скупили всі дозиметри, люди говорять про хмару що йде з Японії на Європу, в аптеках зріс попит на на йодомарин та його аналоги.
як на мене то 8000 км трохи задалеко для враження нас радіацією з Японії.

♠S.Y.♠

Ми маємо прививку чорнобильську , просто ми вже втягнулися , а ще алкоголь нейтралізує радіацію .

borowed

А в нас так весь час.Це ті самі люди скупили дозиметри,що і декілька місяців тому гречку.Будуть тепер сидіти як ті хом"яки з мішками гречки і оберемками дозиметрів

KosivArt

Цитата: borowed від 13:15, 27 Березень 2011
А в нас так весь час. Це ті самі люди скупили дозиметри,що і декілька місяців тому гречку.Будуть тепер сидіти як ті хом"яки з мішками гречки і оберемками дозиметрів
+1 :)

IVP

Навіть не переживаю...

KosivArt

При попутному вітрі може бути таке

wildperson

Цитата: IVP від 13:57, 27 Березень 2011
Навіть не переживаю...
Я також. Ну навiть якщо буде як на картi у Стаса... Що СПб, що Косiвщина- попадають. В Австралii нiкого не маю, в Монголiю не хочу. Бункера з автономним воздухоочищенням й запасом води-харчiв на рiк- також не маю. Лишаеться лиш пити горiвку (яку я не люблю), або кращий (й бiльше допомагаючий, як кажуть) варiант- пити червоне вино (iхати до знайомих в Мукачево i просити притулку в iх пiдвалi, там того вина- мiн. тисяч 6 лiтрiв, надовго стане).

BigFAN

втекти від радіації важкувато, але я думаю наші організми після Чорнобиля трохи адаптовані)))
цікаво, а в когось з форумчан є дозиметр?

wildperson

Цитата: BigFAN від 16:47, 27 Березень 2011
втекти від радіації важкувато, але я думаю наші організми після Чорнобиля трохи адаптовані)))
цікаво, а в когось з форумчан є дозиметр?
Ну, допустимо, Косiвщину Чорнобиль майже не зачiпив, за винятком окремих людей (типу мого шкiльного товариша-"лiквiдатора", вбивав би тих чиновникiв, що йму кажуть "знову за пiльгами? а ми тебе туди не посилали!")
А про дозиметр- знаючи люди до магазинних дозиметрiв вiдносяться приблизно, як туристи до компасу в китайських двохгривньових запальничках)

Тарас Пасимок

давно відомо, що в Києві радіація вища, ніж в Токіо чи Херосімі - чого ж нам боятись?)

BigFAN

Цитата: as_tar від 17:09, 27 Березень 2011
давно відомо, що в Києві радіація вища, ніж в Токіо чи Херосімі - чого ж нам боятись?)
ти тут на форумі побачив когось хто боїться Японської радіації?

Жирна_Бойова_Панда

японці настільки сурові шо експортують радіацію? :crazy:

Marinka

Цитата: Юрій від 13:04, 27 Березень 2011
Ми маємо прививку чорнобильську , просто ми вже втягнулися , а ще алкоголь нейтралізує радіацію .
Золоті слова. Алкоголяти нейтралізують вільні радикали, що утворилися в організмі під впливом радіації. Таким чином зменшуючи вплив радіації на організм.
А чого рипатися нам,якщо у Владивостоці все спокійно і тихо????
Народу лиш би товари впарити під загальну істерію.

♠S.Y.♠

Дозиметр є на Косівській ратуші , але його ніколи не включають.

ploskonos

Фігня це все.При таких відстанях  може тільки незначно піднятись фон.