Здибанка ВелоКосова #2

Автор KosivArt, 11:51, 07 Березень 2011

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Йоу!

Велотріпери-велокосівчани збираються на неофіційну здибанку в суботу (12 березня) на п'яту годину в кафе «Доміно».

Будемо обговорювати плани та пропозиції на новий велосезон, велоспорядження, велотріпи та просто спілкуватись.

Вхід вільний, пароль — «ВелоКосів» ;)

Учасників здибанки чекає невеличкий презент у вигляді фірмового магніту або значка «ВелоКосів».

Приходьте!

KosivArt

На здибанці буде Ростислав Мартинюк, хто ше не купив ровер — можете з ним домовитись.

Також обіцяли підійти хлопаки-даунхілери.

IVP

IVP

Роман у футболці ВелоКосова  :icon_fight1:

IVP

KosivArt

Йоу, було 9 роверистів (6 велотуристів і 3 даунхілера), десятий забіг дядя Юра, взяв магніт і десь пропав :)

Домовились піти на Голицю глянути трасу для даунхілу і взяти дозвіл в НПП «Гуцульщина».
Якшо це віришиться можна буде розробляти саму трасу.

Прикинули пару нових веломаршрутів, один з них — до Зарваниці з ночівкою. Також тре буде шось придумати з весняним Велоднем у Косові.

Планів багато,людей активних мало :)

Galen

Цитата: Стас від 21:48, 13 Березень 2011
Прикинули пару нових веломаршрутів, один з них — до Зарваниці з ночівкою. Також тре буде шось придумати з весняним Велоднем у Косові.

Молодці! Впевнена що з часом бажаючих активно відпочивати стане більше.

Gorolya

Цитата: Стас від 21:48, 13 Березень 2011

буду мати ровера, стану активною)
надіюсь ровер буде скоро))

Galen

Хтось там, десь балакав що можна взяти на прокат роверик. Якщо так, то і я можу погратися активної))))

Ні, ну я буду старатися бути дужжееее активною, та наскільки це мені получиться - невідомо))))

Gorolya

Цитата: gALINA_S. від 22:13, 13 Березень 2011
Хтось там, десь балакав що можна взяти на прокат роверик. Якщо так, то і я можу погратися активної))))

Ні, ну я буду старатися бути дужжееее активною, та наскільки це мені получиться - невідомо))))

оце мені подобається)
Галю, ми з тобою та й з роверами - то буде шось!!

Galen

Цитата: Gorolya від 22:23, 13 Березень 2011
оце мені подобається)
Галю, ми з тобою та й з роверами - то буде шось!!
Там ще Божена щось таке казала.
А я би хотіла спробувати, не знаю чи витримаю, та якийсь не важкий велотріпчик думаю що подужала б. Та то менше слів - більше діла.

Gorolya

Цитата: gALINA_S. від 22:56, 13 Березень 2011
Там ще Божена щось таке казала.
А я би хотіла спробувати, не знаю чи витримаю, та якийсь не важкий велотріпчик думаю що подужала б. Та то менше слів - більше діла.

і Божену візьмем)
то шо проблєма))

odnosel4anka

без Божени ніяк! Візьмемо її обов'язково!

Але спочатку з ровером чужим, а раптом я не зможу. Останній раз каталася на велику ще в школі...

odnosel4anka

моя спостережливість говорить, шото Стас недовольний на фотках...

BigFAN

Цитата: odnosel4anka від 18:33, 14 Березень 2011
моя спостережливість говорить, шото Стас недовольний на фотках...
може магнітика не дісталось? :crazy: