Служби доставки в Косів

Автор fruta, 21:51, 26 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

fruta

підкажіть будь-ласка ,чи є в косово якась служба даставки -автолюкс,нова пошта чи щось подібне.буду дуже вдячна за відповідь

IVP

Немає, тільки в Коломиї найближче є Автолюкс (біля РЕМУ), Інтайм на Мазепи і Нова Пошта.

wildperson

Цитата: fruta від 21:51, 26 Лютий 2011
підкажіть будь-ласка ,чи є в косово якась служба даставки -автолюкс,нова пошта чи щось подібне.буду дуже вдячна за відповідь
за "косово" буду банити ,хоч з великої хоч з маленької :wantban

vyluzja Franka

В Косів їздить "Міст експрес" і ще якась кур"єрська служба. Отримув декілька разів.

Ванюша

ЦитатаНемає, тільки в Коломиї найближче є Автолюкс (біля РЕМУ), Інтайм на Мазепи і Нова Пошта.
Як то нема,я нещодавно взнав що по вулиці Степана Бандери №2,відкрився офіс "Нової Пошти",ось можу дати їхній телефончик для звязку (096) 408-84-54 !!!!
Детальніше ніц незнаю,які в них там ціни і умови,розклад робочого дня!!
Може хтось там був і чув,та бачив все на свої власні очі?????
Поділіться,бо маю зацікавленість!!!!

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Ванюша від 22:35, 14 Грудень 2011
по вулиці Степана Бандери №2,відкрився офіс "Нової Пошти"

опача, нєжданчік

Ванюша

Цитатаопача, нєжданчік

Може хтось в курсі де тота кантора знаходиться територіально в Косові,де її шукати??? :nenayu

Жирна_Бойова_Панда

або десь на люльчука (шо малоймовірно) або біля біржі - просто не знаю з якої сторони там починається нумерація...

Ванюша

Спасибі,це вже є орієнтиром!Щось довідаюся цікавого,та нового,обовязково тут відпишусь!!! :dance
Або хтось,зробіть це раніше за мене! :pleasantry:

s19or

біля біржі в пяти поверхівці, а взагалі телефон є,  можна "справки" навести

♠S.Y.♠

Біля "Маркету" п'ятиповерховий будинок

IVP

Новина просто супер!  :drinks: :good:

Цитата2011-12-13   
Увага! У містах Веселе (Запорізька область) та Косів (Івано-Франківська область) відкриті представництва.
Детальнішу інформацію про представництва дивіться в розділі «Представництва та терміни доставки».

BigFAN

Цитата: Ванюша від 22:35, 14 Грудень 2011
Як то нема,я нещодавно взнав що по вулиці Степана Бандери №2,відкрився офіс "Нової Пошти",ось можу дати їхній телефончик для звязку (096) 408-84-54 !!!!
Детальніше ніц незнаю,які в них там ціни і умови,розклад робочого дня!!
Може хтось там був і чув,та бачив все на свої власні очі?????
Поділіться,бо маю зацікавленість!!!!
графік роботи понеділок - пятниця з 9:00 до 19:00 обід з 13,:00 до 14:00
субота з 9:00 до 15:00
неділя - вихідний
орієнтир заду пінопластової будови, як їхати до Люльчука з центру, в приміжені де була більярдна і ігрові автомати

Ванюша

Був щойно там на тотій Новій Пошті,дещо відправляв!! :bu
Все досить швидко оформилось,індивідуальний підхід до клієнта,ввіжливість і культурність у спілкуванні!!!Я задоволений!!!! :yahoo:
Раджу всім!!! :good:
Дізнавсі ще один номерок телефону 096-907-84-73,який завше у канторі,телефонуйте,звертайтесь!!!
Вам дадуть відповідь на всі ваші запитання!
Хай щастить!

BigFAN

відкрилось вітділення "Міст Експрес"
склад на Смодному біля ВДАІ
т.0676763045