IPTV!Від Укртелеком в Косові!

Автор IVP, 15:46, 12 Лютий 2011

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Для того, щоб взяти участь у ТВ-тестуванні, будь ласка:

1. Перевірте швидкість лінії ADSL-підключення: мінімальна рекомендована швидкість Інтернет-з'єднання – 7 Мбіт/с.

а. Як впливає завантаження файлів з Інтернету на якість перегляду телеканалів?

Якщо Ви переглядаєте телеканали, буде задіяна певна частина смуги пропускання. Через це одночасне завантаження великої кількості файлів з Інтернету може погіршити якість перегляду телеканалів та знизити швидкість завантаження.

б. Що треба відкрити на файрволі для перегляду телеканалів?

Протокол IGMP (multicast).
Порт UDP 3000 (in & out) - і вхідні і вихідні з'єднання з цього порту.
IP-адреса 232.0.1 .*
Якщо не вдається застосувати на файрволі вище вказані параметри, - будь ласка переведіть програмний файрвол в так званий, «режим навчання», де при кожній дії файрвол сам запитує дозволити / не дозволити vlc.exe виконувати дії.

в. Погана якість зображення та звуку, що робити?

Перевірити чи достатня швидкість на ADSL лінії (мінімальна рекомендована швидкість Інтернет-з'єднання – 7 Мбіт/с). Перевірити налаштування програвача. Перевірити налаштування файрволу . Необхідно що б він дозволяв проходження Multicast трафіку. Відключити інші сервіси, що потребують доступ до мережі Інтернет (uTorrent, Download Master та інші).

г. Як дізнатися про швидкість на ADSL лінії?

Підключіть модем до комп'ютеру та відкрийте веб-браузер.
В адресній строчці пропишіть IP-адресу 192.168.1.1 (IP-адреса по замовченню).
В вікні авторизації введіть ім'я користувача та пароль.
Наприклад, для модемів Dlink та Glitel швидкість синхронізації лінії ADSL-підключення вказано в пункті меню "Device Info" -> "Summary", в таблиці "Device Info" в полі "Line Rate - Downstream (K bps)". Для модемів Zyxel - на головній сторінці в розділі "Status" -> таблиці "Interface Status" -> строчці "DSL" -> колонці "Rate".

2. Налаштуйте WAN-підключення. Для рекомендованих ВАТ "Укртелеком" модемів виконайте налаштування згідно з інструкціями:
D-Link 2500 A1
D-Link 2500 D2-D3
Glitel GT318RI
Glitel GT5802W
Zyxel-P660 HTW2 EE.

Детальніше про налаштування ТУТ

♠S.Y.♠

А які канали ТБ можна буде переглядати ?

IVP

Інтер, К1, К2, НТН, Моя Планета, Первый канал. Всемирная сеть, Рoccия-РТР, Euronews,  UBR,  Перший Національний (УТ-1), Дом кино, Еврокино, Enter-фильм, Enter-music, MTV Украина, Мега, Fasion TV, Драйв, ДОМАШНИЕ ЖИВОТНЫЕ, Охота и рыбалка, Время: далекое и близкое, Теленяня, Здоровое ТВ, ПСИХОЛОГИЯ 21, Вопросы и ответы, Усадьба, Telecafe.

KosivArt

файно, весь ацтой в одному пакеті

Жирна_Бойова_Панда

смисл? шей 7мбіт треба. качаєш прогу TV Player Classic і дивишся 3/4 всіх каналів, шо транслюються на цій планеті і 1-го мбіта хватає :bu

♠S.Y.♠

IVP

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:31, 12 Лютий 2011
смисл? шей 7мбіт треба. качаєш прогу TV Player Classic і дивишся 3/4 всіх каналів, шо транслюються на цій планеті і 1-го мбіта хватає :bu

ну якшо в мене тариф 512 кб. я вже й так краще подивлюсь якшо треба буде мені якесь відео записати.