А як ви потрапили на косівський форум?

Автор KosivArt, 14:57, 06 Травень 2007

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

л1нки в мене на кос1вськ1 (ну 1 на черн1вецьк1 також) сайти давно в окрем1й папц1 в фаворитах, ну от тепер 1 до форума добрався, над1юсь приживуся :-)

KosivArt

KosivArt

Цитата: Віра від 22:44, 09 Серпень 2008
У-м-м... ВКонтактах. В якійсь групі, не пам'ятаю якій в обговоренні було написано щось вроді: "Чому КОНТАКТИ, а не косівський форум". Ось так!
В групі "Косів карпатський - Гуцульська столиця" ;)

wildperson

В групі "Косів карпатський - Гуцульська столиця" ;)
[/quote] я на р1дному http://lemnews.com/forum/ кинув вже рекламу в контакт лист1 на кос1вський форум, там укра1нц1в багато (хоча хазя1н форуму 1 в Астрахан1 живе, а дехто нав1ть в Улан-Уде). Стараюся п1арити Кос1в :-))))

grossfater

Потрапив випадково. Почав шукати інформацію про с. Лючки.

Juha

KosivArt

wildperson

Цитата: Стас від 10:31, 11 Серпень 2008
Цитата: wildperson від 22:38, 10 Серпень 2008
Стараюся п1арити Кос1в :-))))
Дікувать за підтримку!  :thank_you2:
Та нема защо, завжди готовий :-)) , в мене по темi питання- як лiнк цього форуму/сайту (чи баннер, я перепрошую, я будiвельник, а не IT-шник, вибачай) повiсити собi на сайт (http://wildperson.mylivepage.ru/) Якщо цiкаво- в приватку, а в асю менi. Насправдi дуже не подобаеться, коли "Косово??, це там де воюють все???" Надоiло розказувати, що то Косiв, а не Косово, дiйсно хочеться, щоб про мою Батькiвщину знали в свiтi якнайбiльше, вона того варта!

Ілона

Цитата: wildperson від 19:01, 13 Серпень 2008
Насправдi дуже не подобаеться, коли "Косово??, це там де воюють все???" Надоiло розказувати, що то Косiв, а не Косово, дiйсно хочеться, щоб про мою Батькiвщину знали в свiтi якнайбiльше, вона того варта!

Мене також питалися, чи є у нас війна у Косові  і чи вішають москалів на сухих грушках!  :)
Я казала, що тільки танками орають і вертольотами гній розкидають...
А москалів поять горівкою і вчуть вульгарних  коломийок  :znajka

Жирна_Бойова_Панда

Иешуа

odnosel4anka

ха, а в мене скліроз, я без поняття як я попала :) але самій прийшлось шукати друзів тут, почала писати в особистих повідомленнях до всіх із пропозицією дружити і з проханням мені пояснили шо до чого, бо важко було початківцю розібратись. Тому дякую Маринці і Юльці, вони перші хто відгукнувся.

Юльк@

шукала інформацію по дитячих закладах Косова і ось натрапила якось :) зареєструвалась як бачте і повідомлення пишу :)

BigFAN

Gorolya