А як ви потрапили на косівський форум?

Автор KosivArt, 14:57, 06 Травень 2007

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Як ви знайшли цей форум? З гугля, чи хтось прислав лінку, чи з сайту КосівАрт?
Напишіть свою історію :)

dimon

Побачив лінку на форум у новинах КосівАрт.

sita

Жирна_Бойова_Панда

на форумі косів.інфо надибав лінк...

IVP

я тоже на  косів.інфо лінк був найшов ;)

batinol

З п1дписки новин в1д KosivART,зайшов до вас 1 не жал1ю.

windshield

Займаюся розбудовою www.kosiv.com, а тому - цікавлюся. Цей К-Art - один з дуже небагатьох сайтів, вийшовши з якого, все-ще зберігаєш стан різноваги. Молодці.

IVP

KosivArt

Цитата: windshield від 16:40, 13 Травень 2007
Займаюся розбудовою www.kosiv.com, а тому - цікавлюся. Цей К-Art - один з дуже небагатьох сайтів, вийшовши з якого, все-ще зберігаєш стан різноваги. Молодці.
Коли запустите сайт?

bardyn

Після Фестивалю "Великдень у Космачі" розшукував в "неті" інформацію про Косівщину. Так і знайшов...
До речі. На Вашому сайті ні слова про Космач. Чи це вже інший район? (я розумію, що є самостійний сайт "Мій Космач", на якому нічогісінько про Косів, але...)

KosivArt

В розділі Населені пункти буде інформація про всі населені пункти Косівщини, просто не так швидко :)

Буль б набагато швидше, якби зацікавлені люди самі потроху присилали інформацію.

bardyn

Про Космач - інформація на сайті "Мій Космач". Я можу додати лише якісь свої враження від 20-літнього відвідування Космача. Зокрема на космацкому форумі я вніс тему про відбудову Довбушевої Церкви на старому цвинтарі в Космачі.

valerivna

Мені на пошту прийшли новини і там писало про форум

Віра

У-м-м... ВКонтактах. В якійсь групі, не пам'ятаю якій в обговоренні було написано щось вроді: "Чому КОНТАКТИ, а не косівський форум". Ось так!

Marinka

Спочатку косів.інфо... Потім цей сайт почав "загинатися", і з`явився лінк на КосівАрт, там і на форум знайшла стежечку;)))