Дитячі заклади в Косові і районі

Автор Юльк@, 00:34, 25 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Юльк@

які є дит.заклади в Косові і Косівському районі? Де знаходиться дім малютки? Може хтось володіє такою інформацією?

Dana Eco-Kosiv

Під словами"дитячий заклад" розуміється дитсадочок?
Якщо так,то в м.Косові їх є,здається, три.
Влаштувати просто туди дитину можна,якщо у Вас є місцева косівська приписка,якщо у Вас нема такої приписки,то ситуація вирішується трохи інакше.

KosivArt

Яблунівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат.

Дитяча музична школа — Кути, вул.Снятинська, 40
Дитяча турбаза "Черемош" — Кути, Снятинська, 21
Дитячий лікувально-оздоровчий комплекс "Смерічка" — с.Люча-Рушір
Центр дитячої творчості — Косів, вул.Hезалежності, 42

Galen

Чула таку пльотку, що в теперішньому Косівському роддомі головний лікар планує зробити дитячий центр, де будуть виховуватися та проживати маленькі новонароджені. Я так зрозуміла, що Юлька саме про такий дім малютки питала. Хоча, на мою думку в нашому районі це не буде актуальним.
Косівський роддом буде в Яблунівській лікарні. Наскільки це правда - не знаю.

Юльк@

я здається дещо не правильно описала те що мені потрібно, а саме дит.будинки Косова чи Косівського району, дім малютки, інтернати, знаю лише за Яблунівську школу-інтернат.
Справа в тому що я є учасником всеукраїнського інтернет-порталу для батьків Малеча, волонтером благодійного проекту, який започатковано власне на цьому порталі. Благодійний проект "Тепло сердець". Мета проекту - допомога діточкам, котрі перебувають у будинка-інтернатах, будинках дитини, чи інших виховних закладах, які опікуються дітьми-сиротами.

Отже може хто знає про такі заклади в Косівському районі, які потребують допомоги???