Зарубіжна література

Автор Тарас Пасимок, 17:02, 17 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

wildperson

Цитата: as_tar від 11:29, 02 Квітень 2011
я в школі її не читав, але багато чув позитивних відгуків!
Правильно чув, улюблена книжка його, просто голос не передае емоц1й героя, прiсно все якось, в сон вганяе, а книжка- навпаки.

Juha

Скажіть, будь ласка, хтось знайомий з романами Анни Гавальди? Її книги типу бульварних романів, як Даніела Стіл і т.д. чи щось інше? Краще і цікавіше?
Я сьогодні в книжному чуть не купила її книжку "Просто вместе", така гарна анотація, але потім подумала треба в когось спитатися поради, бо я про неї нічого не чула. Ні про книгу, ні про автора.

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 11:32, 02 Квітень 2011
Правильно чув, улюблена книжка його, просто голос не передае емоц1й героя, прiсно все якось, в сон вганяе, а книжка- навпаки.

оригінально, але явно не моя улюблена книга :)

Тарас Пасимок

прочитав всі 4 дозори, - рекомендую - ненапряжне чтиво, яке можна продовжувати скільки хочеш, як Гарі Потера  :)

wildperson

Цитата: as_tar від 11:57, 07 Травень 2011
прочитав всі 4 дозори, - рекомендую - ненапряжне чтиво, яке можна продовжувати скільки хочеш, як Гарі Потера  :)
Чому чотири?, там 5. Я всi 5 прочитав, а от перечитувати не хочеться.., пiсля кiно №1(((

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 14:34, 07 Травень 2011
Чому чотири?, там 5. Я всi 5 прочитав, а от перечитувати не хочеться.., пiсля кiно №1(((

Лик черной пальмиры - це якись збочений брєд) Ваще шось непонятне!

wildperson

Цитата: as_tar від 15:09, 07 Травень 2011
Лик черной пальмиры - це якись збочений брєд) Ваще шось непонятне!
Пальмiра- там Лука просто для iменi, там iнший автор.

Тарас Пасимок

Перечитав більшість творів Джона Мартіна - як мене жива легенда світової літератури і не лише в жанрі фантастики чи фентезі!

Тарас Пасимок

таки дочитав всього Мартіна - зараз він в мене на 2 місці після кастанеди в прозі

знову рекомендую!

Juha

Я ніяк не можу засісти за таку літературу. Хоча кіно такого жанру люблю дивитися.  :nenayu
Зараз мучу вже десь тва тижні "Орас" Жорж Санд. Трохи затягнуто.

Juha

Вчора закінчила читати Кінга Стівена "Під куполом". Наплакалася...... Цікава дуже книга, але перша половина далася трохи тяжко. Зате другу половину - на одному просто диханні. Не читала цього автора жодної більше книги.

slovena

Цитата: Malva Landa від 23:41, 11 Березень 2011
Виділіть при нагоді годинку для прочитання повісті "Оскар і рожева пані" (Ерік-Емануель Шмітт).
Твір написаний у формі листів хворого хлопчика до Бога.
Читається на одному диханні, дуже просто і по наївному написано та одночасно так глибоко... про найважливіші речі...
Дякую за рекомендацію Дуже сподобалось.
З останнього, що вразило "Самотність в мережі" Януша Вишневського.

Marinka

Тим хто залюбивси з Пелевіним, можу рекомендувати оригінал, з якого безбожно здерли Покоління Пі:)) Коупленд, "Покоління Х".
А ще - Керуак " В дорозі".
Це з так званих "бітників".
Хто раптом не знає хто такі, Вікіпедія всьо розкаже - https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%96%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8
Всі, хто любить нонконформізм вподобають собі те чтиво))