Українська література

Автор Тарас Пасимок, 17:00, 17 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Тарас Пасимок

почитавши трохи Уельбека, я нарешті зрозумів феномен популярності Андруховича на заході - така ніби автобіографічна проза з ліричними відступами і інтелектуальними вкрапленнями)

хоча Уельбек читається легше і цікавіше!

Тарас Пасимок

маю нову книгу Ліни Костенко "записки українського самашедшого" в електронному форматі!

можу вислати на пошту!

yaro my

Дякую за пропозицію, але це, здається, порушення авторських прав, чи Ліна Костенко не заперечує?
З.І. Не заморочуюсь на цьому, імхо, але треба бути обережним.

Galen

Цитата: yaro my від 21:25, 26 Січень 2011
Ліна Костенко не заперечує?
треба бути обережним.
)))))))) оввв, це то точно :)

Тарас Пасимок

і це пишуть люди зі зламаних хакерами систем Windows  sunny

моє діло запропонувати  :)

wildperson

Цитата: as_tar від 22:03, 26 Січень 2011
і це пишуть люди зі зламаних хакерами систем Windows  sunny

моє діло запропонувати  :)
менi!, toppp@i.ua

Тарас Пасимок

Цитата: wildperson від 23:26, 26 Січень 2011
менi!, toppp@i.ua

Надіслав!

П.С. Судячи з усього Біл Гейтс не заперечує reading

wildperson

Дякую!
Той самий формат :bu , почитаю reading

P.S. А буде заперечувати- в нас пiнгвiнiв повний бокс :)

yaro my

ЦитатаЗ вівторка, 25 січня, розпочинається всеукраїнській тур видатної поетеси Ліни Костенко, що презентувала напередодні Нового року свій перший прозовий роман "Записки українського самашедшего", у місті Рівне - в Обласному музично-драматичному театрі.
http://life.pravda.com.ua/culture/2011/01/23/70641/

Може є "Шахмати для дибілів." Бриниха?

Juha

as_tar, кинь мені, будь ласка, також - yuha_l@i.ua

Мій улюблений український письменник - це Володимир Малик. По його романах також можна такі екранізації робити.  :in_love: (це до іншої теми)
А взагалі люблю все українське, де події мають місце до 20 століття: тобто про князів, козаків, кріпацтво, ну і голод. Про війну читати мені важко. А чим сучасніше, тим нецікавіше.

Тарас Пасимок

Цитата: Juha від 18:06, 29 Січень 2011

Мій улюблений український письменник - це Володимир Малик. По його романах також можна такі екранізації робити.  :in_love: (це до іншої теми)
А взагалі люблю все українське, де події мають місце до 20 століття: тобто про князів, козаків, кріпацтво, ну і голод. Про війну читати мені важко. А чим сучасніше, тим нецікавіше.

Надіслав!

про Малика і екранізацію згідний на всі 100500%

wildperson

Скиньте лiнк, де Малика в *fb2 можно скачати, я на флiбустi пасуся, там нема(

P.S. Тут Стас давав список бiблiотек UA, на жаль вони здебiльшого або неживi або нiякi(( Можно вверх тему (хто в темi)))

ploskonos

Цитата: Juha від 18:06, 29 Січень 2011

Малик писав класно.В дитинстві захоплювався,але зараз,коли перечитати,відчувається "направляющая роль КПСС" в його творчості.

Якщо читати на військову тематику,я недавно відкрив для себе Купчинського,його твір "Заметіль".
Автор був учасником УСС,писав свої твори відразу по закінченню Першої Світової .Теж захоплюючі твори,гідні екранізації.Що мені в них сподобалось - описується довоєнна Галичина,звичаї,українська інтелегенція.Після таких творів відчувається,що ти представник європейської нації...

Тарас Пасимок

В мене в шкільні роки був пунктик стосовно військової тематики - нічого більше не читав   :shut :hunter :shut

З часом якось пройшло  :)

П.С. Малика теж читав в дитинстві  reading

Juha

А я Малика вже в студентські роки для себе відкрила. Звичайно почала з "Таємний посол". Найулюбленіша його книга. До-речі, знайома з його правнучкою. То вона казала, що його книг взагалі не читала. Я трохи була шокована, просто вона не з таких, що нічим не цікавляться. Вона досить розумна і любить читати... Але чого так - не знаю......... Хоча їй трохи стидно було.

http://flibusta.net/b/114414 - але це тільки перша книга з роману Таємний посол.