СТО, сервісна зона, ремонт, послуги

Автор BigFAN, 16:19, 15 Січень 2011

Попередня тема - Наступна тема

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 18:00, 26 Грудень 2011
шо треба робити?
Почала грітись, також до ходової і тд.

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 18:54, 26 Грудень 2011
Почала грітись, також до ходової і тд.
тобі до Вови Маціківа

Шмайсер

Де його знайти? координати є якісь? Дякую.

BigFAN

Цитата: Шмайсер від 19:49, 26 Грудень 2011
Де його знайти? координати є якісь? Дякую.
гараж на тереторії ВХО "Гуцульщина" телефон в ОП

BigFAN

попробую завтра з джиперами звязатись, попитаю де Чероке 4.0 можуть подивитисб

Шмайсер

Цитата: BigFAN від 20:39, 26 Грудень 2011
попробую завтра з джиперами звязатись, попитаю де Чероке 4.0 можуть подивитисб

:drinks:

♠S.Y.♠

Потрібен толковий автоелектрик .

BigFAN

wildperson

Цитата: BigFAN від 19:11, 29 Грудень 2011
шо сталось?
Ви би якось в приватi по таких питаннях... А то в мене браузер налаштований на новини по форуму, трошки не айс про автоелектрикiв читати.

BigFAN

Цитата: wildperson від 19:52, 29 Грудень 2011
Ви би якось в приватi по таких питаннях... А то в мене браузер налаштований на новини по форуму, трошки не айс про автоелектрикiв читати.
є гудзик "Відзначити всі повідомлення прочитаними   " коли лишаються не цікаві теми тисниш на нього, принаймі я так роблю

wildperson

Цитата: BigFAN від 19:56, 29 Грудень 2011
є гудзик "Відзначити всі повідомлення прочитаними   " коли лишаються не цікаві теми тисниш на нього, принаймі я так роблю
Та в курсi... сам так роблю.., але гризе "а може там що цiкаве".. А там приватнi пере.., реклама майже :(

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 19:52, 29 Грудень 2011

чого це в приваті, а як ше в когось така проблема, шо ше раз мають тему створювати? налаштовуй компютер по-людськи, а не "я так умію"

♠S.Y.♠

Горить лампа акамулятора зарядка іде нормальна точніше блимає на високих оборотах на холостих гасне Машина Деу Секс

BigFAN

може "пробитий діод" в генераторі, поїдь до Вови він гляне

ig

Доброго вечора!
Бував у ваших краях, а саме на фестивалі Гуцульському. Було дуже багато майстрів які виготовляють вироби зі шкіри. Чи є майстри які змогли б перетягнути салон шкірою?