Зустріч представників ВелоКосова з владою Косівщини

Автор KosivArt, 18:55, 28 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

odnosel4anka

Цитата: EdSem від 23:10, 04 Лютий 2011
Скидайтесь на цей рахунок: 6762 4620 3898 1905 "Приват Банк" )))

дуже смішно...

а ще варіант поставити такі урни в магазинах, кафешках чи ще десь в знайомих на роботі і написати на них: "Кинь монетку! Не збіднієш!"

BigFAN

самий вєрняковий метод не клянчити у чімних при владі, а прийти додому, засунути руку в панчоху поглибше (там на дні соточки) зачернути пару і гонорово купити всьо шо треба.

Burkut

Цитата: BigFAN від 23:26, 04 Лютий 2011
самий вєрняковий метод не клянчити у чімних при владі, а прийти додому, засунути руку в панчоху поглибше (там на дні соточки) зачернути пару і гонорово купити всьо шо треба.
істіну глаголіш.
взагалі для того, щоб просто записати трек вистачить і смартфону з жпс. ним не зручно користуватись, коли шастаєш у чорта на кулічках, не зручно їхати по приборах. але для запису треку цілком вистачає.
ну і купувати на всіх не дуже добра справа, бо один хоче туди. а інший в цей час в протилежну сторону, і не поділять.
просто, як є хтось, готовий виділити 200 баксів(до речі, зараз думаю старенькі етрекси вживані на ібеях можна зовсім недорого знайти, менше сотні) і купити.
у нас в команді один купив жопс, я купив рації, і палатки 2 на 4 і....

а коли проводили змагання, то навіть і не ходили до влади: самі купили стрічку для розмітки, їжу гонщикам ітд. а потім покрили свої витрати зі стартових внесків. зовсім трішечки довелось своїх вкласти.

а ті, що в кабінетах сидять, вони багато обіцяють, нічого не дають, зате, як ти щось зробиш, то відразу за своїм гешефтом прийдуть

KosivArt

Цитата: BigFAN від 23:26, 04 Лютий 2011

Якшо собі, то ясно шо простіше купити самому, але якщо це для громади — складніше і цікавіше знайти спонсора.
До речі, замість відео-реєстратора краще б кинув касу на трекер — мав би респект і заодно рекламу для майбутного кафе :)

Цитата: Burkut від 01:18, 05 Лютий 2011
зараз думаю старенькі етрекси вживані на ібеях можна зовсім недорого знайти, менше сотні) і купити.

етрекс як правильно пишеться? яка модель?

BigFAN

Цитата: Стас від 08:05, 05 Лютий 2011
Якшо собі, то ясно шо простіше купити самому, але якщо це для громади — складніше і цікавіше знайти спонсора.
До речі, замість відео-реєстратора краще б кинув касу на трекер — мав би респект і заодно рекламу для майбутного кафе :)

етрекс як правильно пишеться? яка модель?
Стас а ти будеш скрізь зі мною їхати і потім свідчити в судах про неправомірні дії ДАІ?
доречі знаю одного підприємця з набагато більшими доходами ніж у мене - має аптечний бізнес, може він поведеться на банер :?: :crazy:

KosivArt

Його банер вже давно висить на косівському сайті, але я веду до того шо як нема шо порадити, то краще помовчати.

BigFAN

Цитата: Стас від 12:35, 05 Лютий 2011
Його банер вже давно висить на косівському сайті, але я веду до того шо як нема шо порадити, то краще помовчати.
так я і порадив про панчоху, "але якшо це для громади" то шо мішає представникам тієї "громади" прикласти свої зусилля а не просити когось.. дуже часто представники "громади" хочуть шоб частково їх проблеми вирішувались за рахунок всіх у яких є свої проблеми.

KosivArt

Це які ше "частково їх проблеми"? І взагалі на зустрічі йшла бесіда шоб кошти на придбання трекера дали рятувальній службі, бо приватній особі ніхто нічого не дасть.

BigFAN

Цитата: Стас від 18:55, 28 Грудень 2010
Конкретно від влади для подальшого розвитку проекту «ВелоКосів» потрібні кошти на придбання GPS-навігатора та розхідних матеріалів для поновлення знакування на веломаршрутах. Це 3500 тис. грн. на навігатор та хоча б 1000 на розхідні матеріали.
тут нічого не найшов про рятувальну службу :nenayu
я вів до того що у пректі "ВелоКосів" є не мало забезпечиних людей, яким не стане проблемою придбання новігатора та пару баньок фарби)

KosivArt

якшо не знайдеться спонсор, то так і зробимо.

IVP

Треба шоб хтось з учасників велокосова продав ровер і якраз стане на трекер і на фарбу, а як бонус, такий волонтер буде їздити на рамі у Маню бо у нього сили є педалі крутити ОГОГО! =)

BigFAN

Цитата: Стас від 09:54, 06 Лютий 2011
якшо не знайдеться спонсор, то так і зробимо.
хочите спонсора? то подумайте про якесь шоу. наприклад ті пацани шо займаються велотріалом на площі, вони у ВелоКосові? можна провести якесь шоу з рекламою: магазину, маркета, кабака, садиби, чімного і гонорового політика накінець. попробуйте провести переговори.

KosivArt

Цитата: BigFAN від 11:13, 06 Лютий 2011
наприклад ті пацани шо займаються велотріалом на площі, вони у ВелоКосові?
ні, то окрема контора

BigFAN

KosivArt