Банер та сітілайт ВелоКосова

Автор KosivArt, 12:43, 07 Грудень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

«Роверуй, гриби збирай, ягоди їж, ребра ламай!» — зачотний слоган, пропишемо в новий банер :)

wildperson

Цитата: Стас від 11:24, 19 Березень 2011
«Роверуй, гриби збирай, ягоди їж, ребра ламай!» — зачотний слоган, пропишемо в новий банер :)
+ гуцули хой (як варiант)

Burkut

Цитата: Стас від 11:24, 19 Березень 2011
я судитись буду за авторські права :)
Цитата: wildperson від 13:01, 19 Березень 2011
+ гуцули хой (як варiант)
не впевнений, що варто. слово хой у багатьох асоціюється з совєцкими панками-обриганами(ну тобто обригани, які звуть своє обриганство панком). а про ребра я ж не просто так :) на день незалежності відмітився на писаному камені :)

KosivArt

Цитата: Burkut від 17:32, 19 Березень 2011
а про ребра я ж не просто так :) на день незалежності відмітився на писаному камені :)
жарили чи ламали?

KosivArt

З допомогою Ростислава Мартинюка банерок розмістили в мережі сайтів www.velokiev.com

Напевно він має найнижчий пріоритет по показу, бо бачу біля 10-15 переходів в день. Але й то добре, думаю з потеплінням переходів буде більше :coffee

Тогорішна Морквина

Цитата: Стас від 12:49, 15 Квітень 2011
З допомогою Ростислава Мартинюка банерок розмістили в мережі сайтів velokiev.com

Напевно він має найнижчий пріоритет по показу, бо бачу біля 10-15 переходів в день. Але й то добре, думаю з потеплінням переходів буде більше  :coffee
Ха-га! Який душевний банер!))) Мої камплімєнти дізайніру!
мені довелось разів зо 30 оновити сторінку, поки банер показався...

Burkut

я, як людина, що допомагала з тим банерком на велокиєві, скажу, що пріоритетів там немає. просто там в пулі досить багато банерів, і відповідно будь-який з'являється не часто. також там банери не дуже помітні. особисто я їх не помічаю, бо звик, що в хідері та футері в них немає корисної інфи :)
нічого, треба просто після поїздки до вас написати в форумі гарний звіт і тоді буде більше переходів.

якщо зорі сприятимуть. то наш десант висадиться на травневі, а після них зробим промо :)

Burkut

поспілкувався з кількома активними учасниками велокиєва - кажуть. що просто банера не помічали. так що просто народ поки не помітив його масово :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Burkut від 13:59, 15 Квітень 2011
бо звик, що в хідері та футері в них немає корисної інфи :)

в мене уже професійна звичка обовязково дивитися футер абсолютно на всіх сайтах де я буваю  :ce

wildperson

Цитата: Стас від 12:49, 15 Квітень 2011
З допомогою Ростислава Мартинюка банерок розмістили в мережі сайтів velokiev.com

Напевно він має найнижчий пріоритет по показу, бо бачу біля 10-15 переходів в день. Але й то добре, думаю з потеплінням переходів буде більше  :coffee
Призупинив Каспера- Косова все одно не побачив(( Ну... не дуже й хотiлося)))

Burkut

Цитата: wildperson від 14:41, 15 Квітень 2011
Призупинив Каспера- Косова все одно не побачив(( Ну... не дуже й хотiлося)))
там близько 2 десятків банерів в пулі, тому для того, щоб побачити потрібний, треба трішки понажимати ф5 :)

IVP

vyluzja Franka

десь з 20-го оновлення попав. Реклами там валом. Думаю пріоритет таки існує, Швальбе, Трек Келліс і інші попадали в 4-5 разів частіше, при чому постійно.
Але керуємось рулезом - на халяву і оцет солодкий :)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: vyluzja Franka від 17:43, 15 Квітень 2011
Думаю пріоритет таки існує, Швальбе, Трек Келліс і інші попадали в 4-5 разів частіше, при чому постійно.

корейський рандом - страшна штука  :bu