Пісні, які я НЕ люблю

Автор KosivArt, 09:55, 20 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Dana Eco-Kosiv

ті,котрих ти перерахувала, навіть не пройшли нульового бар*єру))).

А взагалі то я їх узагальнила одним словом "попсня" на початку даної теми.

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Цитата: Juha від 19:50, 28 Жовтень 2010
Я в шоці...............  :nenayu
Я думала, тут зараз всі будуть писати Оля Горбачова, Нікіта, Рефлекс, Фабрика зірок і т.д. Але прочитати співачок, що визнані світом - я не очікувала... до них можна нейтрально відноситися, але щоб так прям "НЕ люблю"  :nenayu
Я знаю, мені всі не подобаються  :)
а шо про них писати, то ж не музика і не співаки, просто корпоративні заробітчани

wildperson

Цитата: Стас від 22:31, 28 Жовтень 2010
а шо про них писати, то ж не музика і не співаки, просто корпоративні заробітчани
+500
"заробiтчани", резюме!!

julio

Цитата: Juha від 19:50, 28 Жовтень 2010
Я в шоці...............  :nenayu
Але прочитати співачок, що визнані світом - я не очікувала... до них можна нейтрально відноситися, але щоб так прям "НЕ люблю"  :nenayu
поржал.
Світом багато чого визнано. Це, що? Якийсь критерій?
Ну, а як така думка, що вони просто так само проплачені і розкручені, як ті ж рефлекси, горбачови та всетакеінше?
Який емоційний заряд несуть ті пісні? Які почуття передають?
Фастфуд він і є фастфуд.

А от із "Служєбним романом" дівчинко поквапилася.
Нічо, прийде чєс...  :)

Dana Eco-Kosiv

Ура,в нашої держави є майбутнє!
Не всі одним ликом....

Juha

Тільки те, скільки Шакіра робить благодійності, скільки вона повідкривала клінік, скільки вона грошей викидає на голодних і знедолених діток, не говорить про неї як про за гроші розкручену і проплачену співачку. Я, наприклад, дістаю величезний заряд енергії слухаючи її, точно так як і Пінк  :!: Правда, мені не подобається Шакіри пісня She Wolf. Послухайте, хоча б одне інтерв'ю з ними, і побачите як вони себе поводять... Там не має ані найменшого натяку на якусь десь там "зіркову хворобу"...
Визнані світом - звичайно критерій. Чогось ЖОДНА наша "зірка" не досягла хоча б третини того результату. Це говорить про те, що вони несуть і емоції, і зміст, і душу... І нехай Пінк можливо і має в своїй біографії якісь скандали чи епатаж, через які так модно отримувати популярність, то Шакіра нічого такого не витворяла...

А щодо музики із Службового роману, я не кажу, що мені фільм не подобається, я кажу, що та музику мене нервує...

І мої погляди в музиці не означають, що я не "майбутнє" держави.
І ще, прокурений голос у Пугачової........ (правда вже зараз, а не в молодості)...

Перший раз, за весь час мого перебування на форумі мене обідили...

julio

По-перше, я прошу вибачення. Щиро.

По-друге, не було навіть на думці, комусь псувати настрій (тим більше ображати).
По-третє, пісня Waka Waka* (This Time for Africa) нормально підіймає настрій.

І врешті, ображатися - це якось не по-гуцульски, не по-християнски, не по-модераторські, та й взагалі... о чьом ето я?

Juha! Ти - наше майбутнє! Ми в тебе віримо!

Нехай прозвучить пісня :acute:

http://www.youtube.com/watch?v=CvXwtTW0Irc#noexternalembed&feature=related

Dana Eco-Kosiv

Повністю погоджуюсь з julio.
Не треба драматизувати.
  Я "за"компроміс.
   Врешті-решт,скільки людей- стільки думок.
    І це не відступ від загальноприйнятих думок.

KosivArt

взагалі-то, тема про пісні, а не особисте життя виконавців, не мішайте тепле з твердим.

julio

Це Vulpes lagopus якийсь... А де інтриги? Скандали? Расслєдованія?

Juha

Стас,  а хто почав про виконавців писати  :?: :acute:

KosivArt

Про виконавців, а не про їхнє життя.

Dana Eco-Kosiv

Цитата: Стас від 09:22, 31 Жовтень 2010
Про виконавців, а не про їхнє життя.
Угу.
До теми:
Градуси-Кто ти(Слова з пісні:"ктота на балконє павіс,ктота бистра вверх,патом вниз").

Самі автори певне не перечитують тексти своїх пісень. :coffee

Juha

Точно. Тема не про виконавців, а про пісні. Її просто вже, на жаль, не можна розділити, бо переплетені повідомлення.

Я ще нагадала одну пісню Юрія Лози. Не знаю як називається, але там такі слова:
...Ты изменилась, похудев.
И даже выглядишь моложе.
Ты стала мне ещё дороже!
Таких не видел я нигде.
Прости, я снова без цветов,
Но я полдня болтался в небе,
А в небе взять их просто негде -
Хоть за червонец, хоть за сто!
Скорей сними мою усталость,
Сегодня долго не уснём.
И не грусти, пусть нам осталось
Всего лишь сто часов!...

Ви тільки вдумайтеся в цей жах. Жінка переживає за чоловіка, аж схудла бідна, а він тільки радий, і якби не схудла, то б і не стала йому дорожче. Літаком залітає прямо в квартиру чи в будинок, так що по дорозі додому також квіти не можна купити. Але ти, мила працюй-працюй... Я пам'ятаю, коли перший раз вдумалася в ці слова, то не могла заспокоїтися (ми просто на роботі деякий час слухали Радіо Алла, а там часто її крутять)... Як ця пісня могла стати шлягером, і як жінки її так можуть любити, бо заказують дуже часто - я не знаю... Можливо я просто чогось не розумію  :?:  :nenayu