Пісні, які я НЕ люблю

Автор KosivArt, 09:55, 20 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Думаю, в кожного є список пісень, які чомусь неподобаються. Причому є так шо вчора (місяць, рік, 10 років тому) пісня подобалась, а сьодні вже викликає оскому. А є шо й новопочута пісня одразу попадає в особистий чорний список.

Ось такі пісні і пропоную зливати в цю тему. Формат приблизно такий: назва пісні, пояснення чому не подобається.

Погнали :icon_fight1:

B.o.B feat. Eminem - Airplanes
бажання включити наступний трек викликає жіночий вокал, особливо приспів shootings staaaaars

vyluzja Franka

Гімн України по дротовому радіо о 6-й ранку, коли  був студентом проходив попри одну хату в понеділок на автобусну і декілька тижнів підряд він там починав грати (то чисто на підсвідомості)
"Я козачка твоя, голубе мій синьоокий" - знову ж таки - дротове радіо передача поздоровлень грало то круглодобово разом з "Росте черешня в мами на городі" - хоча швидше всього пісні ні причому то неадекватна реакція на звук у виконанні "катеринки".

wildperson

В мене на це список тут мiсця не стане(((
Ненавижу попсу!, але ж куда в маршрутцi дiтися вiд "Мусi-пусi"(хз що то за коза-з-баяном, вбив би!!), або того г.., що по недорозумiнню називають "шансоном"((((((

Жирна_Бойова_Панда

ненавиджу весь britpop  :bad: ... особливо scissor sisters  :bad: :bad:

julio

Цитата: wildperson від 14:26, 20 Жовтень 2010
Ненавижу попсу!..., або того г.., що по недорозумiнню називають "шансоном"((((((
Братан, ты риальне ничё в жизни не рубишь =)
Всему своё место и время.

KosivArt

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:30, 20 Жовтень 2010
ненавиджу весь britpop  :bad:

а Роббі Вільямса? :)

убиває Pink — шо піснями шо виглядом

давайте сміливіше, скидайте сюди негативчик :)

BigFAN

- не нравитса мне Киркоров, слащавый весь подпудренный, одним словом румын.
- так он же болгарин
- да? а какая разница.
вібачейте шо мовов оригіналу, а десь так той во

Dana Eco-Kosiv

Цитата: BigFAN від 21:48, 20 Жовтень 2010
- не нравитса мне Киркоров, слащавый весь подпудренный, одним словом румын.
- так он же болгарин
- да? а какая разница.
вібачейте шо мовов оригіналу, а десь так той во
з фільму "Брат",автор слів укр.актор Віктор Сухоруков.

До теми:майже вся попсня.
Майже,бо радянська мені подобається.
Психоделічна музика місцями, транс,гоа-євро-...,поп-рок.

Особливо осточортіла на радіо"Мелодія" пісня невідомої для мене співачки. Текст такий: "Тилько ти,як сало з ковбасов,люблю тебе,як з пивом пироги...".
Акцент гуцульський. Текст пісні для зубожілих.

wildperson

Цитата: KVITKA від 22:12, 20 Жовтень 2010
Особливо осточортіла на радіо"Мелодія" пісня невідомої для мене співачки. Текст такий: "Тилько ти,як сало з ковбасов,люблю тебе,як з пивом пироги...".
Акцент гуцульський. Текст пісні для зубожілих.
Може й не все так сумно, може то "Поющие трусы". Слухав тих дiвчаток, продюсер постiбався на всi 100%)))) А ще на цю тему е чудова група -БангладешЪ-Оркестр-, рекомендую, з попсою- тiльки так треба)))

Gorolya

юй!
а мене тіпає від отих "народних" пісеньок і коломийок, які частенько люблять в автобусах наших включати.......
то завал.... 

дякувати Богу автори мені не відомі

...........................................

а оту пісню "Тілько ти" співає Віка Врадій, кумедна тьотка, яка починала десь в той час шо  й  Брати Гадюкини... її ще називали Сестричка Віка, але зараз я про неї ніц не чула

Жирна_Бойова_Панда

Dana Eco-Kosiv

-тіни кароль"шиншила","ключик"....

-потапа і насті"крєпкіє орєшкі","ат сасни,ат сасни аторвітє мнє голочьку"...

-невідомий мені автор,але слова такі:"Полгода плохая погода,а полгода совсем никак..."

-теж невідомий виконавець,але приспів такий:"учкудук, три калодза"...

TEODORUK

Ненавиджу гайтану і її пісні

julio

Колись був такий мегагрупешник (я давав лінк у "колонках") Army Of Lovers. З ними все ясно =)

Але їхні лаври не могли так собі взяти і спокійно засохнути без того, щоб не залишити у спокої наших талановитих на "свіжі ідеї" ділків від музики-поп.

І от у доробку, пристойної для теренів КолишСРСР, группи "А-Студіо" з'являєсі "шлягер", який я відразу почав вважати... але спочатку послухаємо.

Зустрічайте! А-Студіо! "Солдат любві":

http://www.youtube.com/watch?v=JBbr0djX_I8#noexternalembed&feature=related

Так от, цей твір я довго вважав межею смаку щодо танцювальної вітчизняної попси. Щоправда, "закрив дужку" не перед цим "твором", а відразу за ним... Найпримітивнійший приспів а також, самим ганебним чином зліплена пародія на атураж кліпів Army Of Lovers.

Але буквально через деякий час мої уявлення щодо можливостей вітчизняних виконавців, і в плані вокальних здібностей, і в справі плодючості на оригінальні творчі здобутки, були буквально перекинуті (декілька разів на 360°) наступним шедевром:

Не оминайте! Таке трапляєсі рідше, ніж зміна полюсів на нашій багатостраждальній планеті!

EEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLL Кравчук!!!
Ви, вже певно, здогодалися. "Солдат кохання":

= = = = = El-Кравчук - Солдат кохання (укр) = = = = =
= = = = = (знайдете там на сторіночці плеєр =)) = = = = =

:yahoo: sunny oh sunny :yahoo:

Як тепер бачу себе в повному ох.ї, посеред якось магазину, де я в перший раз почувши цю пісню...
Одна за одною накатували думки про "падіння нравів" та "нівелювання смаків", але якось вдалося мені взяти себе в руки (в переносному сенсі) і поставити собі запитання: "А що далі?" Відповідь прийшла сама собов: "Через 2 тижні це буде мега-хіт".
Рвотні позиви ледве різко не змінилися на запаморочення.

Пройшло хз скільки років. Слухаючи зараз цю музику, я тепер розумію, що так само, як не існує негарних дівчат та жінок, так само не існує і поганої музики, і пісень, які чомусь не подобаються.
Якщо раптом Вам до тепер зустрічаються некрасиві дівчати і десь колись чується неприємна пісня - знайте: Вам бракує досвіду!  :sarcastic_hand: :drinks:

KosivArt

Про пісні, які раптом знову почали подобатись, зробимо окрему тему :) А в цій, наразі, позитиву не буде.