Х-фактор

Автор Juha, 15:25, 02 Жовтень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Juha

Друзі, хтось дивиться це шоу  :?:
Мені дУУУже пообається. Особливо подобаєтсья підібране жюрі. Якщо раніше, коли ще тільки рекламували його, я як і більшість казала, хто така Йолка, чого Сєрьога, а Сосєдова я чесно не знала, то переглянувши шоу, мені здається це найкраще жюрі усіх шоу такого формату, які вже мали місце в нас на Україні. Вони дуже різні і водночас дуже доповнюють один одного, досить коректні.
Ну а Сєрьога - там найкращий!!!  :)
Якщо чесно, я вже не можу дочекатися прямих ефірів і самого змагання.

BigFAN

Цитата: Juha від 15:25, 02 Жовтень 2010
Друзі, хтось дивиться це шоу  :?:
Мені дУУУже пообається. Особливо подобаєтсья підібране жюрі. Якщо раніше, коли ще тільки рекламували його, я як і більшість казала, хто така Йолка, чого Сєрьога, а Сосєдова я чесно не знала, то переглянувши шоу, мені здається це найкраще жюрі усіх шоу такого формату, які вже мали місце в нас на Україні. Вони дуже різні і водночас дуже доповнюють один одного, досить коректні.
Ну а Сєрьога - там найкращий!!!  :)
Якщо чесно, я вже не можу дочекатися прямих ефірів і самого змагання.
і я би пішов попробувати свої сили на це шоу, але з моїм "Ремінгтоном" не пустять, я би в Сосєдова точно не промазав.
а так якшо цю маленьку голубеньку фігню до уваги не брати - шоу фист позитивне, і Сєрьога дійсно бест та і Ялинка - мега позитив

Juha

Ти знаєш, а мені здається, що якщо забрати "маленьку голубеньку фігню" - то буде трохи не те. У них завдяки Сосєдову є якийсь діалог і вони споярть між собою. А так що, Кондратюк і Сєрьога досить схожі в думках. Тільки Кондратюк має багато "знайомих" по караоке, а Сєрьога (принаймі воно так виглядає) рубає всіх з плеча. Ялинка (  :) ) просто хороша жінка. І вони б вибирали: гарно співає - так, погано - ні. А з Сосєдовим якось все непередбачувано. До нього просто треба привикнути.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 16:11, 02 Жовтень 2010
До нього просто треба привикнути.

Боже упаси до такого привикати  :crazy:

Juha

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:16, 02 Жовтень 2010
Боже упаси до такого привикати  :crazy:
:rofl:
Енею, а що таке  :?: Така галантна маленька голубенька фігня  :!: Тобі ж з ним не дітей хрестити.  :)

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:16, 02 Жовтень 2010
Цитата: Juha від 16:11, 02 Жовтень 2010
До нього просто треба привикнути.

Боже упаси до такого привикати  :crazy:
це і є - пропаганда пі... ой геїв, та нє таки підорасів(((

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Juha від 16:20, 02 Жовтень 2010
Енею, а що таке  :?: Така галантна маленька голубенька фігня  :!: Тобі ж з ним не дітей хрестити.  :)

Юля, тут діло таке... шо якшо я до такого привикну і отакі персонажі перестануть мене роздражати - то це вже не нормально... вам дівчатам в цьому плані інакше   :crazy:

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 16:25, 02 Жовтень 2010
Цитата: Juha від 16:20, 02 Жовтень 2010
Енею, а що таке  :?: Така галантна маленька голубенька фігня  :!: Тобі ж з ним не дітей хрестити.  :)

Юля, тут діло таке... шо якшо я до такого привикну і отакі персонажі перестануть мене роздражати - то це вже не нормально... вам дівчатам в цьому плані інакше   :crazy:
тримайся Панда, Боже упаси шо б ти це нормально сприймав.

Жирна_Бойова_Панда

йа так легко не здамся  :king :crazy:

Juha

Ну, добре-добре  :!: Здаюся  :!: :hello
Я також у житті не сприймаю таких людей ,я навіть не люблю зараз популярних метросексуалів в джинсах в обтяжку і з величезними сумками, з піднятими ковнірами і нагеленим волоссям.
Але Сосєдов у жюрі - це просто 100% попадання.

BigFAN

ну всьо заминаєм, забагато честі одному пєдіку.
давайте про файні голоси і поющіє труси)))

s19or

Доречі на їхній сторінці можна попробувати свій талант в онлайні  http://xfactoronline.stb.ua/  :music

... а пєдікі нігде непропадуть навіть якшо їх і несприймати :)

BigFAN

:rofl: :rofl: :rofl:піпєц.. вчора надибав на виступ нашого земляка Андрія Мацявка з Рожнєтівского району на кастингу у Львові, так перся шо аж кріпатура зловила.

Vlad

Цитата: BigFAN від 17:06, 15 Грудень 2010
:rofl: :rofl: :rofl:піпєц.. вчора надибав на виступ нашого земляка Андрія Мацявка з Рожнєтівского району на кастингу у Львові, так перся шо аж кріпатура зловила.
http://www.youtube.com/watch?v=7pP2bc_gidU#noexternalembed?fs=1&hl=uk_UA&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b
Йо, я плакав))

julio

Ну, це не серйозно!

Якась слабонька підстава, хлопаки, ви чо? Оо

Жескь, але автентично!!! )))))
Аж, жахнути грам 200ста захотілось ))