Потрібна назва для кав"ярні!!!

Автор BigFAN, 22:33, 23 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Яка назва крутіша?

Coffee Shop  
0 (0%)
Пліткарка
4 (18.2%)
Ротонда
0 (0%)
Забавка
0 (0%)
Дзига
0 (0%)
У Мацофана
2 (9.1%)
Файна кава
2 (9.1%)
Файка
4 (18.2%)
Мацофан-Coffee
2 (9.1%)
ArtCoffe
4 (18.2%)
Кумпель
0 (0%)
Смачна плітка
0 (0%)
Perfect coffee
0 (0%)
Горнє кави
3 (13.6%)
Скриня Мацофана
0 (0%)
КаваК
0 (0%)
Кавові візерунки
1 (4.5%)

Всього голосів: 22

BigFAN

варіант попробую описати; шось під старе місто і це зав"язане з простенькми знаряддям виробництва, видобуванням, наприклад солевидобування ну і торгівля тих часів.  бо гуцульского вже є а такий варіан буде цікавенький.

Жирна_Бойова_Панда

пліткарка  :bu
зі. дзига і кумпель плагіат... такшо варто викинути з варіантів.  :scary

wildperson

Цитата: BigFAN від 09:33, 26 Вересень 2010
варіант попробую описати; шось під старе місто і це зав"язане з простенькми знаряддям виробництва, видобуванням, наприклад солевидобування ну і торгівля тих часів.  бо гуцульского вже є а такий варіан буде цікавенький.
тодi це буде близько до арту (ще й повiсити величеннi фото старого мiста (тут була така тема)

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:27, 26 Вересень 2010
пліткарка  :bu
ну незнаю, при розкладі що власник кав"ярні жінка - 100% модно, а мене шось поківшо гнітить. :nenayu

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: BigFAN від 14:55, 26 Вересень 2010
ну незнаю, при розкладі що власник кав"ярні жінка - 100% модно, а мене шось поківшо гнітить. :nenayu

пліткар  :rofl:

BigFAN

Цитата: wildperson від 14:53, 26 Вересень 2010
варіант попробую описати; шось під старе місто і це зав"язане з простенькми знаряддям виробництва, видобуванням, наприклад солевидобування ну і торгівля тих часів.  бо гуцульского вже є а такий варіан буде цікавенький.
тодi це буде близько до арту (ще й повiсити величеннi фото старого мiста (тут була така тема)
якшо в такому варіанті, то не буде де вивішувати картини, фото, та інші художні вироби на виставку.

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 14:57, 26 Вересень 2010

пліткар  :rofl:
ну бач, як воно вигльондат)))

Жирна_Бойова_Панда

як переголосувати?  :crazy:
"Горнє кави" зачод... на рахунок "мацофана" - туристи не зрозуміють
зі. а ти вже знаєш хто буде робити сайт? бо я знаю  :crazy:

BigFAN

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:07, 26 Вересень 2010
як переголосувати?  :crazy:
"Горнє кави" зачод... на рахунок "мацофана" - туристи не зрозуміють
а ми тему на форумі піднімем і розкачаєм "хто такий Мацофан?" - стібусь звичайно, але не завжди туристи розуміють назви закладів, ну і бувають варіанти коли навіть місцеві не всьо доганяють.
Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 15:07, 26 Вересень 2010

зі. а ти вже знаєш хто буде робити сайт? бо я знаю  :crazy:
і я догадуюсь)))

Marinka

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 13:27, 26 Вересень 2010
пліткарка  :bu
Ну ти ж не собі пам`ятник будуєш;) Хто в основному на каву ходить? Дівчата, а як же ж приємно за чашечкою кави почесати язички;))))) То таке...
А щодо Мацофана. Мені здається що зі всіх тих назв  - Скриня Мацофана - найбільш яскрава назва. Туристи все зрозуміють. По-своєму. Вони сприйматимуть Мацофана, як якось загадкового міфічного персонажа, який заховав у своїй скрині неземні багатства, там десь у Карпатських горах...
І ще потім можна буде влаштовувати квести накшталт - Знайди скриню Мацофана. А в тій скрині могли би бути запришення на каву, абонемент на відвідування закладу зі знижками і т.д.;)))
Тіко не путати скриню Мацофана з ящиком Пандори;)))))))

wildperson

Цитата: BigFAN від 15:00, 26 Вересень 2010
Цитата: wildperson від 14:53, 26 Вересень 2010
варіант попробую описати; шось під старе місто і це зав"язане з простенькми знаряддям виробництва, видобуванням, наприклад солевидобування ну і торгівля тих часів.  бо гуцульского вже є а такий варіан буде цікавенький.
якшо в такому варіанті, то не буде де вивішувати картини, фото, та інші художні вироби на виставку.
Не думаю що виствка (змiнна) мае займати ВСI стiни, досить якоiсь одноi (але обов*язково вiльноi, аби можно пiдiйти). Ну а решта стiн- шпалери пiд краску (пастельну якусь), а на них- в скромних тоненьких рамках фото старого мiста. До речi- не лиш мiста, десь бачив фото старе з Чорногори ч/б (хто в курсi про що я). Ця будова була вiдома на всю Европу (якщо не свiт).., ну це я так.., для прикладу, про старi фото)))
P.S. Панда переграла в комп. iгри, а..., нi, це Маринка!!!, квст-  це круто!!!!)))))))

BigFAN

якшо чесно то поківшо заходить;  Горнє кави, Файка, Файна кава, але і декілька інших тоже нічо

wildperson

Ще раз про назву:
Якщо честолюбство ще не до кiнця задоволене)))= однозначно "У Мацофана"! А якщо "для запам*ятати"= "Файка". Всi решта варiантiв, типу арт-перфект-шоп+кофе навiть не варто звертати уваги, такi можно де завгодно зустрiти)

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 15:53, 26 Вересень 2010
Всi решта варiантiв, типу арт-перфект-шоп+кофе навiть не варто звертати уваги, такi можно де завгодно зустрiти)

тут згідний на всі штириста  :bu

KosivArt

Цитата: Marinka від 15:27, 26 Вересень 2010
А щодо Мацофана. Мені здається що зі всіх тих назв  - Скриня Мацофана - найбільш яскрава назва.
Гарно придумала.