Потрібна назва для кав"ярні!!!

Автор BigFAN, 22:33, 23 Вересень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Яка назва крутіша?

Coffee Shop  
0 (0%)
Пліткарка
4 (18.2%)
Ротонда
0 (0%)
Забавка
0 (0%)
Дзига
0 (0%)
У Мацофана
2 (9.1%)
Файна кава
2 (9.1%)
Файка
4 (18.2%)
Мацофан-Coffee
2 (9.1%)
ArtCoffe
4 (18.2%)
Кумпель
0 (0%)
Смачна плітка
0 (0%)
Perfect coffee
0 (0%)
Горнє кави
3 (13.6%)
Скриня Мацофана
0 (0%)
КаваК
0 (0%)
Кавові візерунки
1 (4.5%)

Всього голосів: 22

wildperson

Цитата: vyluzja Franka від 11:04, 24 Вересень 2010
Чесно - я думав шо то буде шось мілітарі %)
Ну зараз в голову шос ніц не лізе але мо ше шо заскочит.для прикладу така простенька і інформативна назва - "Файна кава" (і будут ше додавати "у Мацофана" :) Або скоротити на "Файка" - з натяком на сигари і ше шось (до речі маленький відділ і зона для курців з коньяком все-таки не пошкодить)
+5
Кофе- вредно! А без сигареты- еще и противно! (С)Масяня тут

BigFAN

Цитата: wildperson від 11:20, 24 Вересень 2010
Цитата: vyluzja Franka від 11:04, 24 Вересень 2010
Чесно - я думав шо то буде шось мілітарі %)
Ну зараз в голову шос ніц не лізе але мо ше шо заскочит.для прикладу така простенька і інформативна назва - "Файна кава" (і будут ше додавати "у Мацофана" :) Або скоротити на "Файка" - з натяком на сигари і ше шось (до речі маленький відділ і зона для курців з коньяком все-таки не пошкодить)
+5
Кофе- вредно! А без сигареты- еще и противно! (С)Масяня тут
на другому поверсі для курців так і напишу, звісно на державній.
"Файка" - зайшло.

BigFAN

сьогодні був варіант - "Мацофан-Coffee"
все-таки більше зараз цікавлять думки в стилістиці; АРТкав"ярня чи кав"ярня в міщанському стилі?

Шмайсер

KosivArt

Добав цікаві назви у голосування.

julio

КаКава
(Карпати Кава)

КоКава
(Косівська Кава)

ГуКоКава
(Гуцульська Косівська Кава) Бггг

*дуже оригінально і свіжо*  :sarcastic_hand:

wildperson

Цитата: Стас від 20:02, 24 Вересень 2010
Добав цікаві назви у голосування.
Не так щоб фист збирався голосувати, але й голосування не бачу oh
Це мiй KIS або..?

julio

:offtopic Хіба він на таке здатний?  :crazy:
Просто немає.

Gorolya

КаКава?? юй) та шо ви )))))   тут "КаКа" більше фігурує ніж "Кава"    :crazy:

а мені в голові шо типу: "Горнє кави", "Скриня Мацофана", "КаваК"   :)
мб ще шось придумаю)

BigFAN

додав голосування. цікаві назви буду докидати.
але прошу продовжити обговорення стилю кав"ярні, з тих  двох, шо я запропонував :!: :!: :!: :!: :!:

BigFAN

велике прохання, форумчани що  проголосували, написати в темі про свій вибір і мотивація. оскільки багатьох форумчан знаю,то для мене буде якась соціологія.
ДУЖЕ БУДУ ВДЯЧНИЙ :!: :!: :!:

Marinka

Ну звичайно арт-кафе....
Міщанство - бееее...
Адже хочеться зайти у кав`ярню і зануритися у невимушену, і водночас - вишукану атмосферу. Це місце повинно бути дечим більшим, ніж кав'ярня, де готують смачну каву...,  більшим, ніж виставковий зал, де можна побачити картини  художників, фотографії, відомих людей... це не просто місце зустрічі творців та поціновувачів мистецтва... Ця кав`ярня повинна стати прихованою душею Косова...
Ну і звичайно ж, в Косові і в радіусі 50 км - жодного арт-кафе... Майже нема конкуренції. А кафешок, де непогано готують каву та досить милий інтерєр - купа. Повинен бути свій цимес, щоб розширити коло потенційних клієнтів;)

BigFAN

ну той "міщанський" ескіз шо мені накинув колєга-дизайнер Тос, далеко не бееее, з таким варінтом і в Львові не буде соромно відкритись. в любоиу випадку дизайн буде робити він і ці два стиля - його ідея. мені сподобались обидва варіанти, тому і винекла дилема.
що до АРТу то варіант мене тоже пре але, шоб було завжди цікаво треба щомісяця виставляти шось нове і це трохи складніше.
Дякую Marinka за змістовно викладену думку.
P.S. в Косові незнаю жодної кафешки де супер-модно готують каву, а ті де непогано готують - не канкуренти)))

KosivArt

а який це «міщанський» стиль у Косові? Маєш ескіз?

wildperson

Цитата: Стас від 09:04, 26 Вересень 2010
а який це «міщанський» стиль у Косові? Маєш ескіз?
Або хоча би опис? Бо в мене на вiдмiну вiд арт-варiанту нема навiть iдей як то виглядае.