Футболка «ВелоКосів»

Автор KosivArt, 10:00, 17 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Хочу замовити кілька футболок з символікою «ВелоКосова», порадьте хороші інтернет-сервіси.

wildperson

Цитата: Стас від 10:00, 17 Серпень 2010
Хочу замовити кілька футболок з символікою «ВелоКосова», порадьте хороші інтернет-сервіси.
розоришся, золотi футболки встануть. В Чернiвцях на Гоголя щось таке було, "фото на футболку", як дуже треба- можу племiнницю послати побiгати, або сам Божену попроси. Нет-сервiс- це коли в горбах фатально, до магазину не доiхати, один нет по джпрсцi i поштар раз в тиждень, а тобi то що..

julio

+ слово "Велокосів" зеленого кольору.
Можна друкувати трафаретним друком - при суттєвих партіях це набагато дешевше, ніж "фото на футболку".
Чим більше кольорів - тим дорожче, на кожен колір - свій трафарет.
Якщо спростити до одноколірного варіанта - це буде найкраще.

У Франківську точно є друкарня, що друкує таким методом (пакети, прапори і т.п.)
Але з футбілками тре вирішувати в кожному випадку окремо. Якась фірма надає свої, якась - друкує на матеріалі замовника, але він повинен відповідати тех.вимогам.

Онлайн-сервісів не знаю.

KosivArt

Я хочу зробити дизайн онлайн, оплатити онлайн і отримати своє замовлення без візитів до друкарні.

julio

"Вон оно чё..." (с)

Львівський Лакор. Працював з ними пару років тому.

KosivArt

vyluzja Franka

А може спитати в салоні "Попелюшка" в Косові, у них точно знаю є технологія батику, значить точно працюють з якимись барвниками а то вже близько.
Я так думаю, що це можна зробити вручну і самим.
Барвиники і фарби для прінтів до текстилю точно є в магазинах. Отож лишається трафарет вирізати, і штампуєш кілько влізе. Ну і звичайно якесь пиво ляже на витрати :)

KosivArt

Яка адреса салону?

Хтось пробував сервіс prostoprint.com ?

KosivArt

Ось така футболка з чорними рукавами і коміром коштуватиме $25 з доставкою, але розмір є лише M.
Всі розміри є для простої білої футболки за ціною $23.

KosivArt

Хто може зробити векторний логотип ВелоКосова?

BigFAN

а кольорчик не білий є?

KosivArt

чомусь для інших кольорів потрібен векторний логотип

vyluzja Franka

Ну так, ціна як за великодню футболку  oh
А як щодо пропозиції, + напису на рукаві, на плечах не завжди видно, рюкзак там. а так додатково би не пошкодило.

wildperson

Подивився сьгоднi по дорозi на роботу, така футболка (бiла, вiд 5 штук, колiр пофiг, лиш площа)- коштен RUR400. Вектор- йо, не вдавався, але такий "райдер"(((, там же не куском мочалки по трафарету, сто1ть якась маФинка типу плотера

julio

Цитата: Стас від 12:25, 19 Серпень 2010Хто може зробити векторний логотип ВелоКосова?
Я можу.