Віддам-заберу задарма

Автор KosivArt, 18:37, 16 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Ви, напевно, як і більшість людей маєте звичку збирати (чи просто не хочете викидати) непотрібні, зайві речі. І накопичуючи зайве, ви енергетично засмічуєте свій життєвий простір. Речі, які оточують вас, мають постійно оновлюватись, приймати нові форми та видозмінюватись. Досить збирати непотрібне! Віддайте непотрібні речі тому, кому вони дійсно потрібні! Даруючи людям щось нове, ви несвідомо відчиняєте дверцята новим дарам у своє життя!

В темі пишемо про річ, яку хочемо віддати чи можемо забрати. Детальніше обговорення краще переносити в приват: пошта, чат, телефон.

KosivArt

Можу віддати матричний принтер Епсон, робочий.

KosivArt

Також віддам струйний принтер епсон 200. Робочий, але давно його не запускав, можливо треба буде прочистити головку. Маю ше банку чорнил до нього.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 18:42, 16 Серпень 2010
Також віддам струйний принтер епсон 200. Робочий, але давно його не запускав, можливо треба буле прочитисти головку. Маю ше банку чорнил до нього.

уже походу немаєш  :crazy:

EdSem

Заберу за дарма файну машину ( бажано щоб була на ходу), трохи грошей, тий може ше би забрав якусь хату...

wildperson

Цитата: edsem від 22:02, 16 Серпень 2010
Заберу за дарма файну машину ( бажано щоб була на ходу), трохи грошей, тий може ше би забрав якусь хату...
Даремно стiбешся, чудова iдея, iснують немало таких сайтiв, не те що тем на форумах. Я, наприклад, маю багато чого вiддати, лиш не на цьому форумi звичайно (мало кого зацiкавить скажемо швейна машинка самовивозом з СПб)

KosivArt

Новий власник принтера :)

Жирна_Бойова_Панда

julio

Жирна_Бойова_Панда

а так зразу і не скажеш?  :blush2:

julio

Жирна_Бойова_Панда

маю вагон взуття різних розмірів шо я носив за все своє життя, і ше там пару якихось светрів, тощо... все в гуд стані, єжелі кому треба... віддам за простибі, бо якшо ні то викину... звертайтеся.
чи мб хто знає, куда це все мож спулити...

anv

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:40, 30 Серпень 2011
маю вагон взуття різних розмірів шо я носив за все своє життя, і ше там пару якихось светрів, тощо... все в гуд стані, єжелі кому треба... віддам за простибі, бо якшо ні то викину... звертайтеся.
не викидай. Віддай в червоний хрест. будуть раді

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: anv від 18:53, 30 Серпень 2011
не викидай. Віддай в червоний хрест. будуть раді

о, дякую... я шось про них не подумав...

Galen

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 18:40, 30 Серпень 2011
Якщо ще не викинув, то можна передати до Яблунівської школи-інтернат. Так багато роблять людей.