Град!

Автор IVP, 16:10, 07 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

IVP

Тількищо пройшовся дуже потужний дощ з градом..... і знову починається =\

пом"яло бляху

дашок

глас капут

ploskonos

Йо,кусочки льоду були нівроку:

Жирна_Бойова_Панда

сцуко, в мене на будові 12 дирок в даху  wall

Циклопова

Всім співчуваю, гірко це чути й бачити. Жах якийсь !

Жирна_Бойова_Панда

фото Богдана Гуляка

TEODORUK

Мені мої рідні з  Вербовця позвонили,казали що дахи як решето попробивало,софіти попадали,людоньки а це шо має бути кінець світу,як не потоп то град,інтересно шо наша шановна влада скаже на цю стихію? 

KosivArt

В Рожнові граду не було, але був сильний вітер, позривало дахи.

Фото з центру Косова.

KosivArt

пластмасові дашки взагалі не для наших природніх умов: зимою їх ламає від снігу-леду, літом — б'є градом.

IVP

gazeta.ua/index.php?id=350029

таки копірайти треба ставити )

wildperson

Цитата: IVP від 23:44, 08 Серпень 2010
gazeta.ua/index.php?id=350029

таки копірайти треба ставити )
подай на них в суд, реально грошей можно заробити.

Gorolya

це ж треба!!

ви подивіться яку історійку зліпили))))))))))))

"Місцеві мешканці розповіли кореспонденту Gazeta.ua, що ураган пошкодив будинки, побив машини, повалив дерева, обірвав лінії електропередач.

"Ураган почався десь о 17 годині. Був сильний вітер, град падав такий, як курячі яйця, - розповіла жителька райцентру Косіва Оксана Костюк. – У мене приватний будиночок. На даху пробило 12 дірок, пластмасовий дашок весь потовчений. У сусіда у машині потріскалось лобове скло. Мені мої рідні з Вербовця подзвонили, казали, що дахи як решето попробивало, софіти попадали. У Рожнові граду не було, але був сильний вітер, позривало дахи. Людоньки, а це що має бути кінець світу? Як не потоп, то град!"

KosivArt

Відписав редактору газети.уа, подивимось як вони відносяться до копірайту.

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Gorolya від 00:27, 09 Серпень 2010
На даху пробило 12 дірок, пластмасовий дашок весь потовчений.

ну це звіздєц  :rofl:

vyluzja Franka

Я в той час на весіллі був, в "Легенді Карпат" - "фотосессія" була :(
Форум потихенько перетворюється на - мінмі форум МНС. В європі теж без ьаого не обійшлося, в ноіинах бачив. Та і взагалі якісь глобальні зміни видно з прмродою, так що готуємось - що далі?

julio

Все правильно.
Але я думаю потрібного ефекту не буде. "Акули пєра" людського підходу переважно не розуміють.
Треба зарегатися в якійсь спільноті у ЖЖ, що спеціалізується на "взуванні" ЗМІїв, і підняти там цю тему.