Гуцульський фестиваль в Косові — бути чи не бути?

Автор KosivArt, 09:44, 03 Серпень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

Gorolya

Reality

значить  дороги теж незроблять, от лишенько, "чеченские дароги" місцями залишаються..

♠S.Y.♠

KosivArt

♠S.Y.♠

А це вже серйозно !!!

vyluzja Franka

100%, що є чутка про відміну фестивалю з провладних джерел, теж чув.
як завше - бабло.

Жирна_Бойова_Панда

♠S.Y.♠

Dana Eco-Kosiv

ploskonos

Баба з воза - кобилі легше.
Ці фестивалі - бенкет під час чуми...

Juha

Цитата: ploskonos від 21:18, 03 Серпень 2010
Баба з воза - кобилі легше.
Ці фестивалі - бенкет під час чуми...
Можливо і так, що стосується грошей, багато організаційних проблем для міськради, документів, і т.д.
Але не треба забувати, що у нашому Косові вже сто років не було якогось такого гуляння... Людям, я думаю, не помішало б хоть щось... А то і Байкерів вже нема...

BigFAN

вчора було підписано розпорядження головою ОДА, про скасування фестивалю цього року. а також є інформація що він в нас таки буде, але в 2011 році

ploskonos

Цитата: Juha від 21:27, 03 Серпень 2010
Можливо і так, що стосується грошей, багато організаційних проблем для міськради, документів, і т.д.
Але не треба забувати, що у нашому Косові вже сто років не було якогось такого гуляння... Людям, я думаю, не помішало б хоть щось... А то і Байкерів вже нема...

Справа в тім,що якби проводили - то гроші пішли б на вітер.Дорогу треба зробити.А реконструкцію водопроводу в центральній частині ще не зробили.
І за місяць її не зробиш.
Значить,поклали б новий асфальт,а через рік-два зриваєм,риєм траншеї для труб.Задорога розкіш в наш час...

KosivArt

У порядок денний 41 сесії Косівської міської ради, яка відбулася минулого тижня, питання підготовки до Гуцульського фестивалю не було внесено:
http://gk.kosiv.org.ua/2010/08/04/1415/