Кінець світу

Автор Лукавий_Єшуя, 23:46, 21 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Лукавий_Єшуя

Несуть важливо 2012 рік, важливо те що косівчани повертаються до віри пращурів.
Приклад у підписі форумчана Wildperson. Він є файний наш хлопець для якого Біблія, святне писання-ніц не значить. Бо настільки мені не змінює пам"ять в цих талмудах написано, що кінця світу навіть ангели не знають. А форумчанин вірить в цивілізації Майа, і почав відлік, що як на мене вище всіх похвал. Справа язичників-перемагає.

Жирна_Бойова_Панда

Marinka

2 панда:

Дай людям побавитись;)))))

Жирна_Бойова_Панда

а смисл? то ж неодекват

ploskonos

Віталік,не зажимай свободу слова))
Три тільки пости,де тоннами іде скопійований текст з нету,а своїми словами хай пише.Перефразовуючи  одного  царя,"дабы дурь видна была".))

IVP

Шо це так баптисти активізувались ? Їм в жару в холоді не сидиться ??? Сьогодні з ранку вже по хатах блукають зомбаки!

Marinka

Так ото ж й активізувалися (див тему ;)))).
Тут в Києві взагалі пошесть релігійних "гуртків за інтересами". До кольору, до вибору. Від юного християнина (буддиста, крішнаїта) до матоьрого сатаніста (відьмака, провидця) і т.д. Поки йдеш по менш більш налюдненій вулиці - як на базарі - всі торгують і заманюють, типу тіко ми даємо 100% гарантію спасіння твоєї душі, або тільки з нами ти пізнаєш справжню силу....
Бррр......

Лукавий_Єшуя

ploskonos, стиль спілкування це один в один спілкування тролейбусного хулігана "ти дурак, сам дурак". Навіть якщо я беру якісь матеріали з нету то вони-есклюзивні по-перше, а по-друге хто забороняє шановному Плосконосу брати матеріали з нету. Але навіть шановний Плосконос розуміє, що матеріал на духовну чи релігійну тему то є 100 % байда яка нікому не просто не цікава, а буде викликати рвотний рефлекс.

Лукавий_Єшуя

Marinka, файно написала! а що означає вони "активізувались", вони ніколи не збавляли своєї активності. Особливо над тими хто попадав в їхні тенети. Мене здивувало, що вони "активізувалися" в жару. Як ви не розумієте, що ця не людська спека є саме те що їм потрібно. Невже  ви непам"ятаєте приклад їхнього лідера і засновника Єшуї Мошіяха який саме в спекоту в пустелі під дією жаркого сонця втлумачував таким самим припареним чувакам "безсмертні істини", типу: "Любіть ворогів своїх", "Любіти Єгову більше чим батька і матір свою", "Все роздати бомжам і йти за ним" і т.п. Для баптистів і їм подібних краще погоди не потрібно, коли плавляться мозги ( в кого є вони) вони починають цю байду втирати...
На цьому тлі мені подобаються косівські панотці, вони реально забили на цю байду, нічого не роздають ближньому свому, а тупо підбивають бабло щоб не їхати на ослику, а на мерседесі. Тому що їм відома свята сакральна таємниця...

ploskonos

Цитата: Лукавий_Єшуя від 10:50, 23 Липень 2010
ploskonos, стиль спілкування це один в один спілкування тролейбусного хулігана "ти дурак, сам дурак". Навіть якщо я беру якісь матеріали з нету то вони-есклюзивні по-перше, а по-друге хто забороняє шановному Плосконосу брати матеріали з нету. Але навіть шановний Плосконос розуміє, що матеріал на духовну чи релігійну тему то є 100 % байда яка нікому не просто не цікава, а буде викликати рвотний рефлекс.

Тююю.Я тебе захищаю,щоб не банили і тему не закривали,а ти мене хуліганом обзиваєш.
Отака баптисько-язичницька подяка))
От поясни мені,що таке ексклюзивні матеріали з нету,типу окремий доступ до них маєш?

Лукавий_Єшуя

ploskonos,  нова іпостась, це щось між нінзями черепашками і Чіпом й Дейлом-місія захисника. Ну що ж, непогано як на перший раз, це вже легше в порівнянні захищати безсмертне вчення парубка з Палестини і тверезо дивитися на речі. Банять-значить люблять, значить читають, трохи думають, цитують, одним словом-народ десь хоче вибратися з тої багнюки. По-крайній мірі в них не виникає маячні робити хресні ходи щоб пішов дощ.  Хоча в порівнянні з послідовниками "засмажених хлопців з Палестини" мольфарі робили такі справи, тобто  сила природи проти сили маскалівської парафії, а особлива Вам подяка шановний за геніальний витвір Вашої високо-інтелектуальної думки за цей безсмертний  вислів, бо тільки людина яка втюхує гуцулам китайський дєрмовий шерпотреб могла поєднати два антогоністичні поняття-баптист і язичник. Шановний, Вам офігітєльний респект (за баптистську-язичницьку подяку!).

Жирна_Бойова_Панда

датьку, скажи по сабжу... коли кінець світу?  :indeed

ploskonos

Цитата: Лукавий_Єшуя від 12:03, 23 Липень 2010
ploskonos,  нова іпостась, це щось між нінзями черепашками і Чіпом й Дейлом-місія захисника...

людина яка втюхує гуцулам китайський дєрмовий шерпотреб...

Ога-ога,стараюсь помагати дурним і знедоленим...

все пізнається в порівнянні,так от,порівняно з іншими - не геть дєрмовий,і не геть ширпотреб.Але дійсно,електроніки багато зара китайської,ти напевно по цьому зробив висновок,що кінець світу близький?
Але,спеціально для таких поціновувачів ексклюзиву,як Ви,я можу під замовлення привезти ,наприклад, холодильник серії Ora Ito фірми Gorenje словенської збірки,чи якусь посудомийку Вірпул німецької збірки.
Заходіт,поможу)))

Лукавий_Єшуя

ploskonos, тішить що в оцінці Вашої персони, точніше одної з іпостасій Вашої багатограної особистості, все таки не помилився в родоводі від Чіпа...! навіть нікуда діти Вашу сердобольність, скорше всього незабули клятву Гіпократа. Але одразу по-ходу виникає питаня: де в Косові стільки дурнів, що загружають своїми проблемами Вас шановний,?  підозріня що то...!! А ще де можна побачити в наш час знедолених? бо Ваші одновірці вже спасенні парубком з Палестини, і однозначно місця в раю для них вже давно "застолбили",то хто ж тоді  ті,кому Ви допомагаєте...?

Жирна_Бойова_Панда

йоханий комар, комусь ше цікаво це читати? двері в стайні іто адекватніші  :indeed