До Зарваниці — на роверах

Автор KosivArt, 07:31, 12 Липень 2010

Попередня тема - Наступна тема

KosivArt

16 по 18 липня від церкви св. Василія Великого, що на Москалівці в м. Косові, організовується та проводиться проща у Зарваницю, де знаходиться чудотворний образ Матері Божої Зарваницької. Особливість цієї прощі у тому, що вона здійснюватиметься на велосипедах.

Усіх, хто матиме щирий намір і бажання долучитись до неї, запрошуємо завітати до церкви св. Василія Великого, що на Москалівці, або зателефонувати за номерами тел.: (067)369-31-37, (067)924-11-31, 2-45-90. Ви зможете отримати детальнішу інформацію і настанови щодо організаційних та інших питань.

Детальніше: http://velokosiv.if.ua/2010/07/11/60/

KosivArt

А хто знає як туди їхати і скільки км?

Juha

Я йшла пішки, то наш маршрут мав довжину 150 км: через Коломию, Обертин, Золотий потік, а далі назви не пам'ятаю. Йшли 5 днів...

KosivArt

Juha

В людей по хатах. Кругом радо зустрічали. Тільки в Коломиї трохи нам вслід кричали, щось накшталт сектантів і т.д.
Перші три ночі: Вербіж, Обертин, Золотий потік - відповідно... А четверту не пам'ятаю, чесно, - якесь село десь не дуже далеко від Зарваниці, бо в обід на наступний день ми вже були на місці. Два рази спали на підлозі, а два рази в ліжку.

BigFAN

Цитата: Стас від 20:19, 12 Липень 2010
ого.. а де ночували?
ночують у людей, церковних резеденціях

Juha

Чесно кажучи, тоді по дорозі навіть не чула такого словосполучення "церковна резиденція". НІ разу не зустрічали...

BigFAN

Цитата: Juha від 20:28, 12 Липень 2010
Чесно кажучи, тоді по дорозі навіть не чула такого словосполучення "церковна резиденція". НІ разу не зустрічали...
моя бабка ходить регулярно то і розказувала, вони раз навіть в церкві спали вроді.

KosivArt

Dana Eco-Kosiv

може я десь пропустила....а хто з дописувачів форуму їхав  на ту прощу?
Просто цікаво.
Я(оправдовуюсь)через брак часу і власне сили волі не гайнула на цю прощу.
Намагатимусь виправитись.

KosivArt

Орест

Треба було їхати в спеку, але дорога "мені" була дуже легка. Якщо група з тих хто катається, на мою думку за 12 годин, з перекурами, легко може попасти у Зарваницю (145 км). Отець Роман просив коротко сказати про свої враження велопрощі, раджу хто має бажання обов'язково поїхати. (пішки я ходив не раз і знаю як воно)
  Ровер має бути добрий!!!  Якщо маєте гріб, поїдьте хоч би у Рожнів та назад, шоб зробити правильний вибір..... якщо ваш вибір їхати а ровер гав.. то ви - мозахіст.

KosivArt

Тарас Пасимок

я теж колись ішов - може цей раз вийде поїхати_)

KosivArt