Електронна карта Косова

Автор KosivArt, 19:33, 24 Червень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Який домен вибрати для сайту «Карти Косівщини»?

mapakosiv.if.ua
4 (33.3%)
kosivmapa.if.ua
5 (41.7%)
geokosiv.if.ua
3 (25%)

Всього голосів: 12

KosivArt

ну то шо з доменом? будуть варіанти?

IVP

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:05, 10 Серпень 2010
kosivmapa або шось таке
дві приголосні підряд..

добавив голосування — голосуйте та пропонуйте нові варіанти

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

1)Я при виборi iменi поштовоi скриньки завжди тримаю на увазi аби то можно було чiтко по телефону продиктувати. Тут з сайтом не так актуально, але також важливо. В варiантi, за який проголосував- проблеми можуть бути лиш з "В", може kosomapa.if.ua?
2)Не володiю питанням, але на чайникопогляд- для пошуку важливiше першi букви, тобто спочатку з варiантом kosivmapa.if.ua буде шукати косiв, а от з mapakosiv.if.ua- спочатку мапа. Поправте мене, якщо помиляюся. Ну й пропозицiя з п.1 тодi не актуальна :)

KosivArt

wildperson

Цитата: Стас від 14:07, 10 Серпень 2010
давайте ше варіанти
-kociB-karta
-kociBkarta
-kociB-kepyHok
Коротше iдея зрозумiла? :)

KosivArt

Цитата: wildperson від 13:47, 10 Серпень 2010
2)Не володiю питанням, але на чайникопогляд- для пошуку важливiше першi букви, тобто спочатку з варiантом kosivmapa.if.ua буде шукати косiв, а от з mapakosiv.if.ua- спочатку мапа. Поправте мене, якщо помиляюся. Ну й пропозицiя з п.1 тодi не актуальна :)
як же тоді velokosiv?

> -kociB-karta?, kociBkarta, kociB-kepyHok
не люблю транслітерацію в назвах доменів, дешево виглядає

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: Стас від 19:32, 10 Серпень 2010
kociB-karta?, kociBkarta, kociB-kepyHok

боже упаси такі домени реєструвати  :indeed

Dana Eco-Kosiv

милозвучно,просто,влучно.

mapakosiv.if.ua

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 21:00, 10 Серпень 2010
Цитата: Стас від 19:32, 10 Серпень 2010
kociB-karta?, kociBkarta, kociB-kepyHok

боже упаси такі домени реєструвати  :indeed
Ви звичайно профi, але пояснiть чому "боже упаси"?? Сенс в реестрацii домену=  аби стандартний юзер його в пошуку знайшов! Подивiться топ-100 гуглозапросiв, вам шашечки чи iхати??

odnosel4anka

братва, таке діло. Є мапи в гуглі. Там можна створювати свої карти із машрутами, різними позначками, місцями і т.д. Є там з права з верху: трафік, інші, карта, супутник, земля. Якщо натиснути інше і покласти галочку біля фото, то появляться малленькі зображення. Так от що я хочу знати, як їх там класти? бо я не розумію як туди фотку згрузити.

wildperson

Цитата: odnosel4anka від 23:09, 13 Січень 2011
братва, таке діло. Є мапи в гуглі. Там можна створювати свої карти із машрутами, різними позначками, місцями і т.д. Є там з права з верху: трафік, інші, карта, супутник, земля. Якщо натиснути інше і покласти галочку біля фото, то появляться малленькі зображення. Так от що я хочу знати, як їх там класти? бо я не розумію як туди фотку згрузити.
Непогано би зайти сюди для пiдтримки проекту, а потiм стукнутися в асю до Стаса. В любому випадку тре мати акаунт на Gmail без цього здаеться нiяк.

odnosel4anka

Петя, акаунт є. Я навіть через панораму пробувла. Загрузила фотку, прикріпила до мапи, а їх нема. А на рах мапакосів що я там можу допомогти якщо я не косівська? Я б з радістю, я все, завжди і всюди.