Електронна карта Косова

Автор KosivArt, 19:33, 24 Червень 2010

Попередня тема - Наступна тема

Який домен вибрати для сайту «Карти Косівщини»?

mapakosiv.if.ua
4 (33.3%)
kosivmapa.if.ua
5 (41.7%)
geokosiv.if.ua
3 (25%)

Всього голосів: 12

KosivArt

Все більше людей цікавиться Косовом, тому пропоную наповнити електронну карту для вільного доступу і користування.

Це має виглядати десь так:
Електронна карта Косова

На карті можна і треба вказувати всі більш-менш важливі і великі об'єкти: музеї, вулиці, навчальні заклади, туристичні об'єкти і т.д. Добавляти новий об'єкт дуже просто — кладеш маркер (можна вибрати відповідну іконку) і пишеш опис.

Карта буде корисна як туристу, щоб, наприклад, знайти гук біля «Водограю» чи музей Струтинського, так і косівчанам — хтось може назвати всі вулиці Косова? :)

З часом планую зробити окремий сайт з цією картою і вписати всіх, хто долучився до її наповнення.

Хто бажає приєднатись до проекту «Електронна карта Косова» і попасти в історію? :)
Просто відпишіть в цю тему «Я бажаю», я відправлю вам інструкції ел. поштою.

Жирна_Бойова_Панда

в гугл ерс хтось написав шо там де друга школа, стоїт перша :)

KosivArt

Ми можемо зробити свою ПРАВИЛЬНУ карту :)

Жирна_Бойова_Панда

шо за доступ до мапи? то ти, Стас? )

KosivArt

йа :) вкажи на карті школу №2 :)

Жирна_Бойова_Панда

треба кудась фотги заливати. є думки, чи заливати на всі можливі хостинги потроху?  :crazy:

KosivArt

найкращий варіант заливати фотографію на foto.kosiv.org.ua і вказувати на неї посилання

Там вже є багато фотографій Косова:
https://foto.kosiv.org.ua/index.php?cat=2

але для початку вистачить точки і опису об'єкту

Жирна_Бойова_Панда

тишо, диви як я плошчу забацав  :atec

KosivArt

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 19:57, 24 Червень 2010
треба кудась фотги заливати. є думки, чи заливати на всі можливі хостинги потроху? ;:crazy:
http://www.radikal.ru/ IMHO кращий з тих, що пробував. Косiварт- патрiотично, але погано вiдкриваеться, повiльно (не лиш в мене, давав лiнки родичам в Казахстан i Донецьк- та ж фiгня)
P.S. Я в цьому проектi не зможу прийняти участь, поскiльки я далеко, хiба що критикою :crazy: Наприклад обовъязково треба вказати мiсця, де можно  :nyam:drinks:

Жирна_Бойова_Панда

свою думку на рахунок радикалу і тому подібного "Г" я уже висловлював

KosivArt

на радиКалі фотки довго не живуть.

а чого не можеш прийняти участь в проекті? гугл забанив чи шо? :)
Відправляю тобі листа!

wildperson

Лист дiстав, але шо я там напишу на мапi? Де я, а де Косiв? Все мiняеться щоденно, а я дома вже рiк не був -(

KosivArt

Ресторан «Рояль» на тому ж місці, пам'ятаєш такий? ;)

Dana Eco-Kosiv

Я бажаю. Вважаю,що це дуже почесно.

Колись, ще навчаючись  в школі я мала бажання вручну намалювати цю карту,вимірявши відстані простим "на око".В зошиті мала цю карту змініатюрену.Хотіла перенести на окремий великий формат,але...

Тепер це все простіше,бо є фото з супутника,бракує тільки бази даних.
Буду рада допомогти.