Повінь 2010?

Автор Шмайсер, 22:41, 23 Червень 2010

Попередня тема - Наступна тема

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 11:53, 15 Липень 2010
Взагалі навіщо було будувати на міській горі ту Синагогу? По-перше жиди ніяк не дозволять щоб там був якийсь розважальний комплекс, веселитись на тій землі де вбили їхніх родичів вони не дозволять, моя така думка.
Абсурд трохи якийсь-зверху синагога а знизу Католицька церква)))
Здається колись там вже була цервка, чи можливо я не правий (вона згоріла).

церква згоріла біля кінотеатру,там де нову будують.
А той комплекс збудований(уже на форумі говорилось)з порушенням всіх дозволів і правил.Починаючи ,що дозвіл дав Виконавчий комітет районної ради(такого органу ніколи не існувало),і закінчуючи тим,що там природоохоронна зона,в якій заборонено зводити будівництво.
Наслідки всіх цих порушень відчувають на собі жителі під Міською горою.

Шмайсер

Цитата: ploskonos від 12:20, 15 Липень 2010
Цитата: Шмайсер від 11:53, 15 Липень 2010
Взагалі навіщо було будувати на міській горі ту Синагогу? По-перше жиди ніяк не дозволять щоб там був якийсь розважальний комплекс, веселитись на тій землі де вбили їхніх родичів вони не дозволять, моя така думка.
Абсурд трохи якийсь-зверху синагога а знизу Католицька церква)))
Здається колись там вже була цервка, чи можливо я не правий (вона згоріла).

церква згоріла біля кінотеатру,там де нову будують.

А я про яку!)))

ploskonos

Написав "здається",я підтвердив))

Gorolya

а можливе таке, що за просьбою населення то все зруйнувати?

причин для того дуже багато

Шмайсер

Цитата: Gorolya від 12:39, 15 Липень 2010

Угу, може легше в повітря знести?)

В цю байду вкладено дофіга бабла, зносити її навряд чи хтось буде. Хіба можливо після цього випадку (зсуву грунту на міській горі) це питання можна поставити писати в найвищі інстанції, так як ця споруда  небезпечна для жителів які живуть поряд.

ploskonos

Не знаю,чи можливо,але на місці жителів,які постраждали від тої будови,я би попив немало крові власнику.Методів для цього зара є достатньо - від судів до ЗМІ.

Gorolya

Цитата: Шмайсер від 12:43, 15 Липень 2010

Угу, може легше в повітря знести?)

В цю байду вкладено дофіга бабла, зносити її навряд чи хтось буде. Хіба можливо після цього випадку (зсуву грунту на міській горі) це питання можна поставити писати в найвищі інстанції, так як ця споруда  небезпечна для жителів які живуть поряд.

ага...  якраз підірвати... щоб міська вже точно завалилась))

а шо) зібрати підписи, написати в пару газет, на крайняк підключити телебачення....
і може шось з того вийде

Шмайсер

Треба було телебачення підключати тоді коли був зсув на хату під Міською

ploskonos

Цитата: Шмайсер від 12:53, 15 Липень 2010

Так той зсув нікуди не подівся.Глину вивозити побоюються,щоб не звільнилось місце для нового зсуву.

Шмайсер

Цитата: ploskonos від 12:56, 15 Липень 2010
Цитата: Шмайсер від 12:53, 15 Липень 2010

Так той зсув нікуди не подівся.Глину вивозити побоюються,щоб не звільнилось місце для нового зсуву.

Значить ще не пізно)

vyluzja Franka

Я теж собі схиляюсь до думки що більшість проблем з міською горою пов"язані  з втручанням людини. Природня ерозія води і вітру її руйнувала повільно і то є звичний процес. Дощові води текли по верхній дорозі і стікали коло кінотеатру після будівництва, цей природній баланс був порушений і все повалило з гори вниз вимило пісок і розмочило "глей" з-під кореневищ дерев ну і то все не маючи на чому триматись зсунолось. До речі від коли міська гора вона була гола, насадження зробили декілька десятиліть назад - а на мою думку дерева там лишні.
на фото в четвер до основного зсуву через закриті двері пивниці на подвір"я вимило піску загальним об"ємом десь 30-50 м. куб. на слідуючий день все з"їхало.
Ще один неприємний факт який мене вразив - це те що коли я потиснув пальцем породу "скали" то вона відпала великим куском, я знаю як виглядають вапняки - це не вапняк як дехто собі судить це зпресований часом і якимись породами пісок який якщо і має в собі якусь в"яжучу речовину то дуже мало.
Короче Міська гора - це така собі велика засохша пісчана "пасочка" на кшталт таких як діти роблять в пісочницях. (ІМХО)

EdSem

На рахунок страхівки, що писав Стас я згідний. І про те що писав Юра теж треба подумати. Якось не хочеться втратити хату через те що один чувак рішив заробити трохи грошей...

vyluzja Franka

Інше місце зсуву, напроти вишки і райради - як версія, дощові води потекли прокопом для кабеля оптоволокна що веде до вишки розмило все і аналогічно все з"Їхало. Там був ще один кабель закладений за союзу. Їх до речі видно на фото по центру один тоньший другий силовий чотирьох-жильний.
Зараз попробую залити в альбом четвергові фото, маю їх валом.

EdSem

Цитата: vyluzja Franka від 14:15, 15 Липень 2010
Інше місце зсуву, напроти вишки і райради - як версія, дощові води потекли прокопом для кабеля оптоволокна що веде до вишки розмило все і аналогічно все з"Їхало. Там був ще один кабель закладений за союзу. Їх до речі видно на фото по центру один тоньший другий силовий чотирьох-жильний.
Зараз попробую залити в альбом четвергові фото, маю їх валом.
Ше один зсув (але трохи меньший) є якраз за моєю хатою.

vyluzja Franka

До речі теж не рахую за правильне рішення заганяти важку техніку на підмиту дорогу.

через якийсь час то місце де працювала техніка, засунулось... на щастя обійшлось без жертв.