Відеоредактор для редагування великих відеофайлів

Автор TEODORUK, 00:18, 31 Травень 2010

Попередня тема - Наступна тема

TEODORUK

Народ підкажіть яким відеоредактором можна вирізати,обрізати відео у форматі mpeg вагою більше 4 гігабайт,бо вже 3 програмки скачав і відео вони відкривають і виснуть?

Жирна_Бойова_Панда

пробуй VirtualDub, але потім ше треба буде якимось кодеком стискати.

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 00:30, 31 Травень 2010
пробуй VirtualDub, але потім ше треба буде якимось кодеком стискати.
не треба нiчого там в VirtualDub стискати, куда вже mpeg тиснути... Якщо звичайно mpeg- це вже *мр4, а не ДВД
А ще чим порiзати- менi подобаеться Xilisoft Video Cutter, куда простiше й доступнiше VirtualDub

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: wildperson від 01:32, 31 Травень 2010
не треба нiчого там в VirtualDub стискати, куда вже mpeg тиснути... Якщо звичайно mpeg- це вже *мр4, а не ДВД
А ще чим порiзати- менi подобаеться Xilisoft Video Cutter, куда простiше й доступнiше VirtualDub

ну так, відео на 40 секунд, заважило 100 метрів...

wildperson

2 Панда
Ми схоже про рiзний mpegговоримо. Мiй улюблений H.264 в 100 метрiв запаковуе 40 хвилин, а не секунд, з чудовою якiстю. Та я взагалi не знаю як може ...відео на 40 секунд, заважило 100 метрів.... Навiть MPEG-2 (ДВД) такого собi не дозволяе :)

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Жирна_Бойова_Панда від 11:33, 31 Травень 2010
жаль то вже видалив, так би показав  :acute:
Та я вiрю. Я навiть знаю де ти галочку не поставив. Давненько вже викладав в себе VirtualDub , читаемо мануал :sarcastic_hand: :rulez

TEODORUK

А чим можна музику на відео накласти,і в якому форматі музика підійде,якщо відео у mpeg?

Marinka

Цитата: TEODORUK від 08:47, 01 Червень 2010
А чим можна музику на відео накласти,і в якому форматі музика підійде,якщо відео у mpeg?
avi файл ;).
Для монтажу файлів таких обємів найкраще користуватися Adobe Premiere. Програма професійна для відеомонтажу, але розуму багато не треба, аби виконувати елементарні завдання.
Там на "монтажному столі" можна розкласти файли з якими працюєш та звукові доріжки. Окремо монтований відеоряд і окремо відеофайли з якими працюєш.

wildperson

Цитата: TEODORUK від 08:47, 01 Червень 2010
По перше розберися вже й нам розкажи- що в тебе за mpeg? Там вище я лiнк на Вiкi давав, сказав би хоч що за розширення файлА, а то все mpeg та mpeg.
По друге музику накласти можно, хоч в *мр3, хоч в якому, правда "хоч який" не факт, що буде грати :) Якщо не треба 7-ми канального звуку- *мр3 пiдiйде.
Ну i зрештою точнiше свою проблему поясни. Як я зрозумiв- весiльне вiдео хочеш в "подарунковому" варiантi зробити на ДВД? (телепати в вiдпуску).

TEODORUK

Весільне своє зачинання редагую,вирізаю лишні моменти,бо камерист знімав без монтажу

wildperson

Цитата: TEODORUK від 15:30, 01 Червень 2010
Весільне своє зачинання редагую,вирізаю лишні моменти,бо камерист знімав без монтажу
в якому форматi вiн зняв?

Marinka

Цитата: wildperson від 15:37, 01 Червень 2010
DV, чи є ще якісь варіанти для весілє?;))))))))))

wildperson

Цитата: Marinka від 17:33, 01 Червень 2010
Цитата: wildperson від 15:37, 01 Червень 2010
DV, чи є ще якісь варіанти для весілє?;))))))))))
Ага. Я знiмав весiлля останне в *аvi (Casio Exilim EX-Z70). В мене, чайника з мильницею, вийшло бiгме краще, як у "профi" з Sony.

TEODORUK

Незнаю в якому він там знімав,але на диск мені записав у мпег