Банки і кредитні спілки Косова

Автор TEODORUK, 20:57, 07 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

TEODORUK

В якому банку або кредитній спілці Косова,найкращі умови для одержання кредиту 20 тис. гривень,мені на весілля треба срочно?

Vlad

Цитата: TEODORUK від 20:57, 07 Квітень 2010
В якому банку або кредитній спілці Косова,найкращі умови для одержання кредиту 20 тис. гривень,мені на весілля треба срочно?
Я прошу вибачення, але люди! нашо брати кредит на весілля? Раджу десять раз подумати...

Juha

Цитата: Vlad від 21:07, 07 Квітень 2010
Я прошу вибачення, але люди! нашо брати кредит на весілля? Раджу десять раз подумати...

Влад, маєш вже досвід  :?:  ;)

Жирна_Бойова_Панда

бувають випадки, коли притискає  :crazy:

KosivArt

кредитна спілка «Косівська»?

Vlad

Цитата: Juha від 21:18, 07 Квітень 2010
Влад, маєш вже досвід  :?:  ;)
Та зв1дки?))) Нажаль я належу до т1'йе'1 категор11 людей шо поки що н1кому не потр1бна)))
Але брати кредит на вес1лля мен1 всер1вно не зда'йе'ться вдалою 1де'йе'ю...

TEODORUK

А це правда,шо щоб взяти кредит треба щоб хтось з сімї був на державній роботі,і щоб було приватизоване майно,яке кладеш під заставу,і ше може знаєте хто може позичити десь 15 тисяч. гр з нормальними процентами?

Juha

Оформіть на тата, маму і бабу кредитні карточци в Приватбанку по 5 тисяч гривень (більше навряд чи дадуть). І маєш 15 тис. Зняв перед самим весіллям, а потім після поклав... проценти почнуть наростати аж через місяць...

Цитата: Vlad від 02:01, 09 Квітень 2010
Та зв1дки?))) Нажаль я належу до т1'йе'1 категор11 людей шо поки що н1кому не потр1бна)))
Ніколи так не говори  :!:  :)

Dana Eco-Kosiv

Ват ебаут респонсібіліті?
То все так ризиковано.Обдумати то треба,як слід.

Тим більше,якщо банк хоче іпотечну заставу і залишає за собою право змінювати %-и.Банк мусить мати гарант отримання своїх грошенят з %-и назад.

Юха файно розписала.Але то в ІдЕаЛі так має вийти,а вийде,як буває насправді.

Шукай родичів-рідню-друзів.Обдумай РоЗмІр суми.Я б так зробила.

Вкінці кінців-дві тонюські золоті каблучки коштують до тисячі грн.

TEODORUK

Привіт.В мене таке запитання,в моїй картці від Приватбанку яку я виробляв для біржі,закінчився термін дії 20 листопада,підкажіть на протязі скількох днів я зможу поновити картку і які документи потрібно надати банку?

julio

Картка іменна?
Якщо так, то треба замовити перевипуск.

Взагалі дуже зручно скористатися он-лайн чатом [1] на сайті ПриватБанку або скайп-зв'язком [2]:

Треба підготувати паспортні дані (номер, серія, коротше все, що завжди) — попередньо набрати все в текстовий файл.
Номер картки, термін дії.
Я користуюся он-лайн чатом. Все розказують.

wildperson

julio не вводи в оману, описуй процес до кiнця. В банк все одно йти доведеться, он-лайн чат мало поможе..., та взагалi не поможе, лиш розкаже якi документи/копii брати з собою.

s19or

Цитата: TEODORUK від 19:10, 02 Грудень 2010
Привіт.В мене таке запитання,в моїй картці від Приватбанку яку я виробляв для біржі,закінчився термін дії 20 листопада,підкажіть на протязі скількох днів я зможу поновити картку і які документи потрібно надати банку?

найлегше на 8-800... їхній номер подзвонити, там з другої сторони картки пише

julio

Цитата: wildperson від 01:44, 03 Грудень 2010
julio не вводи в оману, описуй процес до кiнця. В банк все одно йти доведеться, он-лайн чат мало поможе..., та взагалi не поможе, лиш розкаже якi документи/копii брати з собою.

Просто показав людині, де вона може поставити ті самі запитання що й тут.
Як сам роблю, так і порадив.
Яка нах омана?
Певно на небі зірки якось «раком» стали...