Попутник

Автор BigFAN, 01:03, 03 Квітень 2010

Попередня тема - Наступна тема

BigFAN

часто бувають такі ситуації шо комусь треба кудись поїхати, шось передати або забрати. і дуже прикро коли дізнаєшся шо хтось з знайомих їхав туди, куди було потрібно вам, а ви про це просто не знали.
оскільки ми форумчани знайомі десь більше, десь менше але знайомі, то в цій темі могли б вивішувати повідомлення про поїздки та пов"язане з ними.

vyluzja Franka

13.04.10 - сьогодні ввечері їду до Івано-Франківська туди і назад маю 3-4 вільних місця. Напевне буду заїзджати на "Автолюкс".

напевне ще буду їхати в п"ятницю зранку туди і назад

Galen

Гарна тема))))))))
Кажеш, що маєш вільні місця? Цікаво-цікаво :) :)

wildperson

Дуже файна темка для мене, лиш для вас дуже складно :histeric Менi треба- хто бувае в Коломиi на вокзалi частенько, аби раз в три мiсяцi щось прийняти/передати. Ну а тато в Косовi вiдповiдно щось прийме/передасть. Йому вже 66, спецiально до Коломиi до потягу iхати важко (з Великого то Рiжна!), а от до Косова...

vyluzja Franka

Цитата: gALINA_S. від 13:20, 13 Квітень 2010
Гарна тема))))))))
Кажеш, що маєш вільні місця? Цікаво-цікаво :) :)
... вже поїхав :)

Galen

щасливої дороги :hello

BigFAN

хто буде проїзджати повз якісь магазини з дисками, купіть по можливості диск з мультиком "тачки" Український дубляж, ліцензія. буду фист вдячний!!!!!!!!
оплату і пиво гарантую :) :drinks:

wildperson

Цитата: BigFAN від 23:24, 13 Квітень 2010
хто буде проїзджати повз якісь магазини з дисками, купіть по можливості диск з мультиком "тачки" Український дубляж, ліцензія. буду фист вдячний!!!!!!!!
принципово лiцензiя? респект чувак!! я горжуся тобою (й % на 10 собою) :crazy:

Juha

BigFan, можу подивитися, якщо прохання ще актуальне. Буду в Косові 1 травня  :!:

BigFAN

Цитата: Juha від 20:02, 17 Квітень 2010

BigFan, можу подивитися, якщо прохання ще актуальне. Буду в Косові 1 травня  :!:
буду дуже вдячний :thank_you2:

Juha

Я купила  :!:  :)
В суботу привезу  :!: ;)

BigFAN

s19or

Цитата: vyluzja Franka від 12:58, 13 Квітень 2010
13.04.10 - сьогодні ввечері їду до Івано-Франківська туди і назад маю 3-4 вільних місця. Напевне буду заїзджати на "Автолюкс".

напевне ще буду їхати в п"ятницю зранку туди і назад

зранку в пятницю час нетой от якшо б в годинці десь другій  то буб би +1 попутник 8-)

vyluzja Franka

Значить так, на всяк випадок. Мені в п"ятницо в вечері (17 вересня 2010) або крайняк субота дуже рано) здалося би бути у Львові ну відповідно з Косова.
Гасоліна, сто грам і пончик з мене.

Жирна_Бойова_Панда

о, я якраз планував їхати на форум видавців... ;)