Питання до Стаса та модераторiв

Автор BigFAN, 16:26, 24 Червень 2009

Попередня тема - Наступна тема

Чи потрібний нам розділ "Модерування"?

Так
4 (57.1%)
Ні
3 (42.9%)

Всього голосів: 7

BigFAN

та не харились, ми я хотів просто вияснити про принципи оцінювання наших думок модераторами. дякую Стасу за запевнення втому що модератори не будуть в подальшому видаляти все підряд. Marinka це не розборки а дискусія. P.S. Дискусія- основа форуму.

Mol'far

Цитата: .....fan від 20:00, 25 Червень 2009
Шановний молфар, пропоную перед тим як рекомендувати "читати, що писав" Вам прочитати уважно!
Попробую для Вас роз'яснити питання до Стаса "чи не здається тобі, якщо б модератори менше витирали вільні висловлювання, які не містять, нецензурних слів та образ, то форум був би цікавішим та незалежним".

Пояснюю:
На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини.
В даному питанні заміть я ні в якій мірі не висловив що Ваша думка була нецензурна чи тим більше образлива відносно мене заміть я навпаки відстоював що наші думки мали право на життя.
Надіюсь що Ви зрозуміли суть питання і в подальшому не будете спотворювати чиїсь міркування.

P.S. Робити якісь неправильні судження і присвоювати їх комусь - ДЕШЕВО.

З повагою ... Fan

Шановний! А тепер спробую особисто для Вас роздуплити , Ви кажете: "Робити якісь неправильні судження і присвоювати їх комусь - ДЕШЕВО" , тоді,що Ви робите на форумі? Якщо,Ви нажаль незнаєте "шо воно таке" - гугл в руки.
Цитую: "На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини." - Ви "член" модераторського складу щоб вносити пропозиції щодо зміни правил в модерації форуму?  Ви просто навчіться деякому етикету спілкуванню на форумах,і перед тим як писати повідомлення або створювати нові теми прочитейте їх зміст пару раз,і подумайте над тим ,що Ви пишите.
З повагою Mol'far!

Жирна_Бойова_Панда

wildperson

Цитата: Жирна Бойова Панда від 18:10, 27 Червень 2009
всім не угодиш.
Ага.., але iснуе нетикет. В укрвiцi такоi статтi нема, може в цьому справа?

BigFAN

Цитата: Mol'far від 17:45, 27 Червень 2009
Цитата: .....fan від 20:00, 25 Червень 2009
Шановний молфар, пропоную перед тим як рекомендувати "читати, що писав" Вам прочитати уважно!
Попробую для Вас роз'яснити питання до Стаса "чи не здається тобі, якщо б модератори менше витирали вільні висловлювання, які не містять, нецензурних слів та образ, то форум був би цікавішим та незалежним".

Пояснюю:
На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини.
В даному питанні заміть я ні в якій мірі не висловив що Ваша думка була нецензурна чи тим більше образлива відносно мене заміть я навпаки відстоював що наші думки мали право на життя.
Надіюсь що Ви зрозуміли суть питання і в подальшому не будете спотворювати чиїсь міркування.

P.S. Робити якісь неправильні судження і присвоювати їх комусь - ДЕШЕВО.

З повагою ... Fan

Шановний! А тепер спробую особисто для Вас роздуплити , Ви кажете: "Робити якісь неправильні судження і присвоювати їх комусь - ДЕШЕВО" , тоді,що Ви робите на форумі? Якщо,Ви нажаль незнаєте "шо воно таке" - гугл в руки.
Цитую: "На мою думку модератори повинні видаляти нецензурні слова - ненормативна лексика (мат), та образи - образи гідності людини." - Ви "член" модераторського складу щоб вносити пропозиції щодо зміни правил в модерації форуму?  Ви просто навчіться деякому етикету спілкуванню на форумах,і перед тим як писати повідомлення або створювати нові теми прочитейте їх зміст пару раз,і подумайте над тим ,що Ви пишите.
З повагою Mol'far!

шановний! на форумі я висловлюю свої думки і не пишу дешеве словоблудство таке як:звичайно за командою Молфара будем видаляти всі повідомлення які він вважає за "нецензурні", якщо є такі висновки треба вказувати на першоджерела! зміни в правила модерації форуму не просив вносити там все ок. і ВИ мяко  кажучи "не член" модераторського складу щоб учити мене етеці спілкування. P.S. надіюсь Ви врешті "роздуплите" все вище написане. з повагою.....fan

Жирна_Бойова_Панда

Цитата: .....fan від 23:08, 27 Червень 2009
звичайно за командою Молфара будем видаляти всі повідомлення які він вважає за "нецензурні"

такого не буде, кажу як модератор....
може вже хватить какажко метання?

Mol'far

BigFAN

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

Достатньо було тему закрити, а не пхати одразу в кошик, хто її в кошику буде читати?

Жирна_Бойова_Панда

KosivArt

шоб інші почитали і не займались чимось подібним.

Жирна_Бойова_Панда

треба написати, шо вияснення стосунків всі в пм :)

KosivArt